Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Σπάθας στη Βέροια, «βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ


Φωτιές ανάβει ο ορισμός του διαιτητή, Ηλία Σπάθα στο ματς της Βέροιας, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟΚ. Με το άκουσμα των ονομάτων των διαιτητών της 12ης αγωνιστικής, στον κόσμο του ΠΑΟΚ επικράτησε… αναβρασμός, καθώς θυμήθηκαν το ματς του Χαριλάου κόντρα στον Αρη, την περίοδο 2009-10.

Πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα το όνομα του διαιτητή, οι οπαδικές ιστοσελίδες πήραν… φωτιά, καλώντας τον «σφαγέα του Χαριλάου να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του» και άλλα παρόμοια.
Οι οπαδοί ζητούν από την ΠΑΕ να απαιτήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από το παιχνίδι. Μάλιστα, σε κάποιες από τις ιστοσελίδες απειλούν πως «… οτιδήποτε συμβεί θα είναι υπεύθυνη η ΠΑΕ». Να σημειωθεί πως έπειτα από κείνο το παιχνίδι, ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν σφύριζε αγώνες του ΠΑΟΚ, δηλαδή τα τελευταία 2.5 χρόνια.
Οσο για τους λόγους που το κρατούν... μανιάτικο στον ΠΑΟΚ; Ηταν 14 Μαρτίου του 2010, συγκεκριμένα η 26η αγωνιστική πρωταθλήματος. Ο διεθνής, πλέον, διαιτητής είχε ξεκινήσει δείχνοντας κίτρινη κάρτα στο 2ο μόλις λεπτό στον Γκαρσία και μετά μοίρασε κίτρινες στους Κοντρέρας, Ίβιτς, Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ, ενώ, σύμφωνα με τον «δικέφαλο», χαρίστηκε στους Νασούτι, Κάλβο και Κάμπορα.
Παράλληλα, οι Σνάουτσνερ (78΄) και Βιεϊρίναι (80΄) αντίκρισαν τις δεύτερες κίτρινες κάρτες και πήγαν στα αποδυτήρια. Τελικά, ο Αρης είχε πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με 2-0 όμως στον ΠΑΟΚ ακόμη... βράζουν και πλέον καλούνται να... διαχειριστούν το γεγονός του ορισμού του σε δικό τους ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum