Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Δηλώσεις μετά τον αγώνα Φίλιππος Βέροιας-Ιωνικός Ν.Φ


Μετά τον αγώνα του Φιλίππου Βέροιας με τον ΙΩΝΙΚΟ Ν.Φ στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, οι προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Σπύρος Σταθούλης καθώς επίσης οι παίχτες Τάσος Κασαμπαλής, Αλέξανδρος Ράπτης και Γιώργος Τριχόπουλος, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις στους δημοσιογράφους:

Δημήτρης Γκίμας (Φίλιππος) : «Πιστεύω ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι από τον Ιωνικό και ειδικά στο ξεκίνημα. Αυτός ήταν και ο στόχος μας να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο την άμυνα αλλά και την ευστοχία που μας χαρακτήρισε σήμερα, να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με τόσο μεγάλη διαφορά γιατί ο Ιωνικός είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό το έχει δείξει στα μέχρι τώρα παιχνίδια του. Αυτό που κοιτάμε
τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για στόχους

Σπύρος Σταθούλης (ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ) : « Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για την ομάδα μας και από την αρχή κυνηγούσαμε το σκορ. Καταφέραμε σε κάποια σημεία να πλησιάσουμε χωρίς όμως να απειλήσουμε. Για να παίξεις ένα παιχνίδι εκτός έδρας με έναν καλό αντίπαλο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και ενεργητικός. Εμείς δεν είχαμε τίποτα απ’ αυτά με αποτέλεσμα την ήττα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους.»

Τάσος Κασαμπαλής : « Η ομάδα όπως ξέρετε είναι νέα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο καθένας μας να βρίσκει πλέον το ρόλο του μέσα στο γήπεδο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προπονητή. Το κλειδί, τουλάχιστον στις τρείς τελευταίες νίκες είναι η άμυνα. Η ψυχολογία μας είναι όλο και καλύτερη και αυτό μας βοηθάει να μπαίνουμε με άλλο αέρα στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρίσκεται κάθε φορά στο γήπεδο. Η παρουσία του είναι καταλυτική για την ομάδα. Τους θέλουμε όλου δίπλα μας.»

Αλέξανδρος Ράπτης : «Η ομάδα είναι καινούρια. Με την σκληρή δουλειά γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα νωθρά αλλά σιγά σιγά αυτό αλλάζει και η ομάδα παρουσιάζεται στο γήπεδο πιο δυναμική. Από πλευρά βαθμολογίας πιστεύω ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όταν και οι υπόλοιπες ομάδες θα κάνουν το ρεπό τους. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας, μιας και όλοι οι παίχτες διαθέτουν ποιότητα, και αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Είναι όλα στο χέρι μας να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.» Γιώργος Τριχόπουλος : «Τα παιχνίδια του Ηρακλή και του Ιωνικού έπρεπε να τα κερδίσουμε οπωσδήποτε ενώ η νίκη με τον Εύοσμο ήταν πολύ θετικό για την ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές και είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε. Στόχος της ομάδας μέχρι τα Χριστούγεννα είναι να είναι αήττητη ενώ τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από το τέλος του πρώτου γύρου και μετά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum