Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Δείτε πότε έχει διακοπή ρεύματος στην Βέροια


Από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού γνωστοποιήθηκε ότι την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 λόγω τεχνικών εργασιών που θα πραγματοποιήσει η Επιχείρηση, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Βέροια:

Από ώρα 07.30 μέχρι 15.00: Στη Βέροια στις Περιοχές που περικλείονται από τις οδούς:


1. 16ης Οκτωβρίου, Βάρναλη, Μαυρομιχάλη, Βερόης, Δήμητρας, Ουρανίας, Καπ. Λιόλου, Κλέωνος, 16ης Οκτωβρίου, Αιγαίου και των εκατέρωθεν δρόμων .

2. Κεντρικής, 10ης Μεραρχίας, Δημοσθένους, Κόδρου, Κ. Ρωμαίου, Βενιζέλου, Βερμίου, Αγ. Αντωνίου, Κεντρικής και των εκατέρωθεν δρόμων.

3. Αφροδίτης, τμήμα Σμύρνης, τμήμα Ομήρου, Αχιλλέως, Νίκαιας, Ιλιάδος

Στις περιοχές Νέες Εργατικές κατοικίες και κάτω από αυτές μέχρι Ηρακλέους, Βίλα Βικέλα, Φλαμουριές, Στρατόπεδο Β΄ΣΣ, Γηροκομείο, Χάβρα, Παλαιά Μητρόπολη, Δημοτική Αγορά.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν ρεύμα. 

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.



1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum