Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Μπράβο στους Κύπριους για το ιστορικό τους "Όχι"


Θα ήθελα κι εγώ σαν Ελληνίδα να ένιωθα ότι στην δική μας την Βουλή κάποια στιγμή θα παρθούν ηρωικές αποφάσεις και αντί για  Β ο λ ε υ τ έ ς να είχαμε αληθινούς Βουλευτές .
Οι Κύπριοι βουλευτές πήραν το ρίσκο της αλλαγής και δήλωσαν περίτρανα ότι δεν θέλουν εκβιαστές και δυνάστες πάνω από τα κεφάλια τους που να τους ρουφούν το αίμα και να τους αρπάζουν  όποιας μορφής πλούτο έχει η χώρα τους.  Σε αντίθεση με τους Έλληνες που τα έδωσαν όλα. Έδωσαν ακόμη  και αυτά που δεν τους ζήτησαν . Τους τα προσφέρουν από μόνοι τους απλόχερα για να έρθει η σταθερότητα και η ανάπτυξη στην χώρα λέει… Νομίζουν  ακόμη ότι μας κοροϊδεύουν .
Νομίζουν ότι πιστεύουμε στην ανάπτυξη που μας πουλούν σε κάθε τους δήλωση.
Αμ δεν γράφεται έτσι η ιστορία κύριοι …Η ιστορία γράφεται με ηρωικές αποφάσεις και ριζικές αλλαγές . Μόνο έτσι ξαναγεννιέται ο λαός και τα όνειρά του .
Αυτά να τα βλέπουν οι τρεις «καβαλέρος» που πίνουν πορτοκαλάδες στο Μαξίμου και τρώνε τυρόπιτες .
Όταν το πιθάρι είναι κοντό πόσο πια να ψηλώσεις όταν σε έχουν κλείσει εκεί μέσα ; Και  τον κάθε Έλληνα τον έκλεισαν σε ένα πιθάρι.
Αν τελικά αποδειχθεί ότι οι Κύπριοι πρωτοστάτησαν σε μια από την ρίζα της αλλαγμένη φιλοσοφία που έχει να κάνει με το συμφέρον του λαού της ε τότε τι να πω να αλλάξω διαβατήριο και να είμαι κι εγώ περήφανη που θα γίνω Κύπρια…

briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum