Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δήμιος του Άρη Καλτσάς και... κόσμος! (video)



Ο Νίκος Καλτσάς ήταν ο παίκτης του άλλαξε τον αγώνα για τη Βέροια, σημειώνοντας δύο γκολ (65’, 90+2’), ανατρέποντας το 0-1 του Άρη με τον Αγγελούδη από το 49’, αλλά μετά το γκολ του Ολαϊτάν για το 3-1 στο 90+6’ διακόπηκε το παιχνίδι λόγω εισβολής των οπαδών των «κίτρινων».
Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται πλέον ο Άρης, που έμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ κινδυνεύει με τιμωρία μετά από τα όσα έγιναν. Αντίθετα, η Βέροια ατενίζει το μέλλον της στην κατηγορία με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Με καθυστέρηση 15 λεπτών ξεκίνησε η αναμέτρηση στη Βέροια, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή του αγώνα. Και το παιχνίδι ξεκίνησε με την ένταση και τα νεύρα να είναι εμφανή και στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η Βέροια ήταν καλύτερη και πιο απειλητική, χάνοντας ευκαιρίες με τους Ολαϊτάν και Μπαργκάν. Ο Αρης δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία, ενώ ο Μιχαλήτσος αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του από το 28’, όταν τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Ψυχογιός και στο παιχνίδι μπήκε ο Αγγελούδης.
Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά και στο 49’ κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Παπαστεριανός έκανε το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Αγγελούδη στο ύψος του πέναλτι κι από εκεί σημείωσε το 0-1. Η απάντηση της Βέροιας δεν άργησε, καθώς με την είσοδο του Καλτσά στο 61’ οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Και στο 65’ ο Καλτσάς με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ και ισοφάρισε σε 1-1.
Το γκολ αυτό αποσυντόνισε τον Αρη, που δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις. Στο 81’ το ματς διακόπηκε για λίγα λεπτά, καθώς διάφοροι οπαδοί βρίσκονταν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, από την πλευρά των οπαδών του Άρη. Μετά από διαβουλεύσεις και προσπάθειας της διοικούσας επιτροπής των «κίτρινων» να ηρεμήσουν τον κόσμο, ξεκίνησε το παιχνίδι και πάλι. Στο 90+2’ ο Καλτσάς με διπλή προσπάθεια πλάσαρε τον Διούδη, κάνοντας το 2-1 για τη Βέροια. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 90+6’ ο Ολαϊτάν με σουτ πέτυχε και τρίτο γκολ για τη «Βασίλισσα του Βορρά».
Όμως σε εκείνο το σημείο, οι οπαδοί του Άρη εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι παίκτες και οι διαιτητές να τρέξουν στα αποδυτήρια. Η αστυνομία περιόρισε άμεσα τους «κίτρινους» εισβολείς, ενώ προχώρησε σε μια σύλληψη. Μετά από νέο γύρο διαβουλεύσεων, ο διαιτητής Παππάς, συμφώνησε να συνεχιστεί το παιχνίδι, για ένα λεπτό, προκειμένου να αποφύγει ο Άρης τη βαριά τιμωρία, αρκεί να εκκενωθεί η εξέδρα. Μετά από 20 λεπτά, παίχτηκε ένα λεπτό και ο Παππάς σφύριξε τη λήξη.
ΒΕΡΟΙΑ: Τζόναθαν, Γεωργιάδης (90+5’ Μπερτέν), Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Μπαργκάν (61’ Καλτσάς), Κόστλι
ΑΡΗΣ: Διούδης, Ψυχογιός (28’ Αγγελούδης), Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Τάτος (90’ Τριανταφυλλάκος), Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος (80’ Τσουκάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum