Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Οι οπαδοί του Άρη από τους χειρότερους που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την Βέροια



Πέρα από τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στο γήπεδο της Βέροιας οι οπαδοί του Άρη πολλά προβλήματα δημιούργησαν πριν και κατά την ώρα του αγώνα!!Το ματς άρχισε περίπου με ένα τέταρτο καθυστέρηση καθώς ο διαιτητής έκανε επανειλημμένες συστάσεις να μην υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο!!Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες έμπαιναν όλη την ώρα πριν αρχίσει το ματς στον αγωνιστικό χώρο για να οργανώσουν την κερκίδα λες και ήταν εκείνοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα και όχι το ποδόσφαιρο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές!!!Οι φίλοι του Άρη αδιαφορούσαν  και έτσι μετά από ένα τέταρτο ξεκίνησε ο αγώνας!!Άλλες 2 φορές σταμάτησε ο αγώνας καθώς υπήρχαν φίλαθλοι του Άρη μέσα στο γήπεδο!!Όταν η Βέροια πέτυχε το δεύτερο γκολ κάποιος ασυνείδητος οπαδός του Άρη πέταξε μια φωτοβολίδα από την κερκίδα των φιλοξενουμένων στην θύρα 4 και χτύπησε έναν άνθρωπο..Μια επικίνδυνη κίνηση καθώς στην κερκίδα της Βέροιας είχε κόσμο όλων των ηλικιών και πολλούς γονείς με τα παιδιά τους!!Μετά το τρίτο γκολ της Βέροιας ήταν η αποκορύφωση του ντροπιαστικού θεάματος μιας και οι φίλοι του Άρη μπήκαν στο γήπεδο κυνηγώντας παίχτες και κατευθύνονταν προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλοι της Βέροιας!!!!Ευτυχώς τους σταμάτησε έγκαιρα η αστυνομία...




4 σχόλια:

  1. εσυ ρε εξυπνε που εγραψες αυτο το αρθρο ή βαλτός εισαι ή δε πηγες στο γηπεδο κ εγραψες οτι να 'ναι ή εισαι παοκ αλλιως δεν εξηγειτε αυτα που λες! η φωτογραφια με τους δηθεν οπαδους του αρη ειναι παραγωντες κ ατομα ασφαλειας που πανε στους οπαδους κ οχι οπαδοι οπως λες εσυ! κ που την ειδες την φωτοβολιδα? αντε ρε ξεφτηλισμενοι που γραφετε οτι να ναι!!! γιατι δε γραφεις για το καρτερι στο μακροχωρι που δεν πηγαν τα πραγματα οπως ηθελαν οι φιλοι του παοκ κ τις αρπαξανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο γήπεδο ήμουν κ η φωτοβολιδα έπεσε 2 καθισματα μπροστα από μένα αν έχεις κάποια αμφιβολία.Πρώτοι φορά τότε βλέπω άτομα ασφαλείας και παράγοντες να δίνουν ρυθμό για συμθήματα από την σέντρα του γηπέδου σε γήπεδο που είναι φιλοξενούμενοι..και όσο για το τι ομάδα είμαι δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπαθήστε να εστιάσετε στα προβλήματα που έχει σήμερα ο κόσμος ανεξαρτήτως ομάδας ή κομματος και αποβάλετε την επίκτητη ταυτότητα που προσπαθούν να σας επιβάλουν.
    Δείτε την πραγματική εικόνα αυτού του λαού που ισοπέδωσε τα πάντα στο βωμό της προσωπικής επιδίωξης, προσπαθείστε να μετέχετε σε εποικοδομητικό διάλογο και απαρνηθείτε το οπαδικό προσωπείο που βάφεται ανάλογα με το marketing του κάθε Προέδρου ομάδας επαγγελματικού αθλήματος.
    Δείτε (με την έννοια του αντιληφθείτε) ότι παίζετε ως μαριονέττες στο θέατρο ενός παράλογου profit game, επιδιώξτε την απελευθέρωσή σας από τέτοιους θεσμούς που σας χρησιμοποιούν.
    Κύριοι, όλα είναι business, όλα είναι business, και οι πελάτες τους είστε εσείς, μαλιστα όχι μόνο συμβάλετε στο κέρδος κάποιας Ανώνυμης Εταιρείας, αλλά σκοτώνεστε για να παίρνουν κάποια εκατομμύρια ευρώ άνθρωποι που πολλοί από αυτούς "δεν σας φτάνουν στο μικρό δακτυλάκι" (κλωτσάνε όμως την μπάλα καλύτερα από εσάς).
    Εύχομαι όταν διαβάσετε αυτά τα λόγια να προβληματιστείτε. Μόνο αυτό, να προβληματιστείτε.
    Τουλάχιστον σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο να τσακώνεστε ενώ κάποιοι θησαυρίζουν στις πλάτες σας...

    Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τις προκλησεις απο των οπαδων της βεροιας παοκ δλδ προς εμας δεν λες μονο του ΑΡΗ εφταιγαν εξυπνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum