Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Εξαιρετική δουλειά το νέο τρίπτυχο του δήμου Βέροιας


Πράγματι εντυπωσιακό το τουριστικό τρίπτυχο του δήμου Βέροιας, που μοίρασε στους δημοτικούς συμβούλους και τους δημοσιογράφους ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης στη διάρκεια της συνεδρίασης της Δευτέρας.  Σύγχρονο μέγεθος, ωραίο στήσιμο, εξαιρετική εκτύπωση, και φυσικά ενδιαφέρον και πλήρες το περιεχόμενο. Ό,τι χρειάζεται για υποστήριξη των προωθητικών ενεργειών του δήμου στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, αφού το έντυπο πρόκειται να μεταφραστεί σε πολλές ακόμη γλώσσες.
Η δημιουργία του καλαίσθητου εντύπου είναι της Επιτροπής Τουρισμού με slogan: Veria – Vergina: The GREAT Golden Kingdom. Έχει ως σχεδιασμό τη διασύνδεση της Βέροιας με τον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών στη συνείδηση των ταξιδιωτών, και τη διεύρυνση της επισκεψιμότητας της ευρύτερης περιοχής. Το έντυπο επιδεικνύει περίτρανα την πολύπλευρη δυνητική δράση των ταξιδιωτών της περιοχής με θρησκευτικό τουρισμό (Βήμα Αποστόλου  Παύλου – Εβραϊκή Συναγωγή – Μουσουλμανικό Τέμενος –Ορθόδοξα μοναστήρια), τη γαστρονομική παράδοση, την επίσκεψη στους Δρόμους του Κρασιού και βέβαια τη δυνατότητα ανάπτυξης υπαίθριων δραστηριοτήτων τεσσάρων εποχών στα χιονοδρομικά κέντρα και τις ορεινές κοινότητες της περιοχής.
Το βέβαιο είναι ότι το έντυπο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο επαγγελματικό κοινό στην πρόσφατη συμμετοχή της Βέροιας στη διεθνή έκθεση του Βερολίνου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum