Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Βέροια: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή μεταλλικών εξαρτημάτων


Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (06.03.2013), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, δύο έλληνες 24 και 29 ετών, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από επιχείρηση.
Ειδικότερα, στη Βέροια, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας τη στιγμή που επέβαιναν στη δίκυκλη μοτοσικλέτα του 29χρονου ρυμουλκώντας ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό καρότσι που περιείχε πλήθος μεταλλικών εξαρτημάτων, τα οποία λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από την επιχείρηση σκυροδέματος ενός 45χρονου ημεδαπού.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν βραδινές ώρες της 05/06.03.2013 από την επιχείρηση έναν μετασχηματιστή και άλλο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. Επίσης, την 27.02.2013 είχαν αφαιρέσει και ένα κλιματιστικό που βρέθηκε στο σπίτι του 29χρονου δράστη, ενώ την 28.02.2013 είχαν αφαιρέσει από τον ίδιο χώρο διάφορα σίδερα συνολικού βάρους εκατόν ογδόντα κιλών. Οι δράστες πούλησαν τα σίδερα την ίδια ημέρα σε επιχείρηση εμπορίας παλαιών σιδήρων και μετάλλων ενός 49χρονου ημεδαπού έναντι μικρού χρηματικού ποσού.
Τα αφαιρεθέντα μεταλλικά εξαρτήματα και το κλιματιστικό κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 45χρονο ιδιοκτήτη. Επίσης, κατασχέθηκαν μία μεταλλική σκύλα, ένα σιδεροπρίονο και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την αφαίρεση των μεταλλικών εξαρτημάτων.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, ενώ σε βάρος του 49χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum