Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Βρείτε εδώ το κατάλληλο για εσάς κούρεμα...Just Men


Το κομμωτήριο Just men... εδώ και πάνω από τρία χρόνια έχει κερδίσει το μεγαλύτερο ποσοστό νέων ανθρώπων και όχι μόνο , με τα μοντέρνα και ιδιαίτερα χτενίσματα και κουρέματα!!!Ένας ζεστός και όμορφος χώρος που θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως άνετα και να διαλέξετε το κούρεμα που θα θέλατε!!!Τα μαλλιά μας είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε όταν είμαστε έτοιμοι για μια αλλαγή στην εμφάνιση ή στην ψυχολογίας μας...Σύμφωνα με τον Αντώνη από το Just men:"Για την επιλογή του ανδρικού κουρέματος ή χτενίσματος καθοριστικός παράγοντας είναι η ποιότητα, η πυκνότητα και η υφή της τρίχας. Σε δεύτερη μοίρα έρχεται ο παράγοντας σχήμα προσώπου καθώς και το προσωπικό στυλ του καθενός.

Λόγω των πολλαπλών αυτών περιορισμών ίσως νιώθεις, όπως και οι περισσότεροι άντρες βέβαια, ότι στερείσαι επιλογών. Δες εδώ μια μεγάλη ποικιλία σε νέα και μοντέρνα κούρεματα για κάθε τύπο μαλλιών που μπορεί να σου δώσει καποιες ιδέες για το επόμενο κούρεμά σου.

Είτε θέλεις ένα κοντό και πολύ στυλάτο κούρεμα είτε κάτι σε πιο μακρύ ή ακόμα και εκκεντρικό look πιστεύω πως θα βρείς κάτι που να σου αρέσει....."


Για να δείτε και εσείς την πανέμορφη δουλειά που γίνεται στο κομμωτήριο Just Men πατήστε εδώ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum