Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ελπίζουν στο θαύμα για τον Τόμας Πρωτόπαπα


Γι’ αυτό προσεύχονται και ελπίζουν οι γονείς, ο αδελφός, oι φίλοι και η κοπέλα του Τόμας Πρωτόπαππα. Η κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στους «Βασιλιάδες» και ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική του ΚΑΤ μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Κυριακής, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και όλα κρέμονται... από μία κλωστή.

Όλοι ελπίζουν να γίνει ένα θαύμα και ο Τόμας Πρωτόπαπας να ξυπνήσει! Να συνεχίσει να ζει και να χαρίσει χαμόγελα σε όσους περιμένουν εκεί έξω… στις καρέκλες του νοσοκομείου για μια καλή είδηση.

«Οι γιατροί υπέβαλαν σε ακτινογραφία το κεφάλι του Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα», είπε χαρακτηριστικά ο θείος του Γ. Πρωτόπαππας στην εφημερίδα «Εspresso».

«Εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Σήμερα υπάρχει επιβάρυνση, αύριο ίσως σταθεροποιηθεί. Τι να σας πω; Οι γιατροί μας είπαν πως δεν παίρνει άλλη εγχείρηση. Δεν αντιδράει στην αγωγή, οπότε… τώρα πια περιμένουμε μόνο ένα θαύμα», συνέχισε ο θείος του Τόμας, εξηγώντας πως μέχρι και τη Δευτέρα το βράδυ η κατάσταση του 25χρονου ηθοποιού ήταν κρίσιμη, αλλά σταθερή, την Τρίτη, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν και η κατάστασή του επιβαρύνθηκε.
Έρευνες για τις συνθήκες του τροχαίου
Την ίδια ώρα η τροχαία της Αττικής Οδού συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο. «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ένα νέο παιδί δίνει μάχη για τη ζωή και προσευχόμαστε όλοι να βγει νικητής. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ανοιχτός. Προσπαθούμε να συλλέξουμε όλα τα στοιχεία και να ρίξουμε άπλετο φως στην υπόθεση. Ο οδηγός του αυτοκινήτου της Αττικής Οδού που έπεσε πάνω στο μικρό αυτοκίνητο έχει δώσει κατάθεση, έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Δεν κρατείται. Όταν συμπληρωθεί ο φάκελος, θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα και αυτός θα αποφασίσει για τα περαιτέρω», δήλωσε ο Διοικητής Τροχαίας της Αττικής Οδού.
Οδηγός του μοιραίου βαν: «Δεν είδα το αμάξι. Με τύφλωνε ο ήλιος»
Σε κατάσταση σοκ είναι ο οδηγός του μοιραίου βαν, που τραυμάτισε σοβαρά τον 26χρονο ηθοποιό, Τόμας Πρωτόπαππα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός στην απολογία του βρήκε το κουράγιο να ψελλίσει απλώς «δεν είδα το αμάξι. Με τύφλωνε ο ήλιος»…


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum