Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Δείτε τι συμβαίνει στον εγκέφαλο της γυναίκας όταν έρχεται σε οργασμό!

ierosagon64 200x133 Δείτε τι συμβαίνει στον εγκέφαλο της γυναίκας όταν έρχεται σε οργασμό!Η γυναίκα και ο οργασμός της έχουν αποτελέσει θέμα συζήτησης και αντικείμενο μελέτης τόσο από επιστήμονες, όσο και από πηγαδάκια αντρών.


Για πρώτη φορά όμως στην ιστορία, καταγράφηκαν τομογραφίες του πώς αντιδρά ο γυναικείος εγκέφαλος στον οργασμό.


Το αξιοσημείωτο είναι ότι αντί να υπάρχουν μεμονωμένα σημεία στον εγκέφαλο που να δραστηριοποιούνται, ο οργασμός επηρεάζει τελικά ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 80 περιοχές του εγκεφάλου. (επομένως δεν είναι απορίας άξιο γιατί είναι τόσο περίπλοκες οι γυναίκες)
Στις φωτογραφίες παρακάτω, θα παρατηρήσετε ότι σχεδόν κάθε τμήμα του εγκεφάλου «φωτίζει» κατά τη διάρκεια του γυναικείου οργασμού. Αυτή η εγκεφαλική δραστηριότητα αρχίζει με τα κέντρα ευχαρίστησης που συνδέονται με το σώμα και εξαπλώνεται σε όλο το σύνολο του εγκεφάλου. Ο Rob Waugh του MailOnline χαρακτηριστικά παραλληλίζει την οπτικοποίηση της δραστηριοποίησης του εγκεφάλου σαν πυροτεχνήματα.
article 2062748 0ED776BB00000578 408 468x223 Δείτε τι συμβαίνει στον εγκέφαλο της γυναίκας όταν έρχεται σε οργασμό!
Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι φωτογραφίες της σάρωσης προέρχονται από την 54χρονη sex therapist, Nan Wise, η οποία προσφέρθηκε να σαρωθεί, μέσω μαγνητικής τομογραφία,ς ο εγκέφαλός της καθώς η ίδια προκαλούσε τα συναισθήματα ευχαρίστησης. Τώρα το κατά πόσο θα διέφερε η εγκεφαλική δραστηριότητα σε γυναίκες διαφορετικής ηλικίας αυτό δεν αναφέρεται στην μελέτη, αλλά το λογικό είναι πως ναι.
Πάντως μία δημοφιλής άποψη, προτείνει ότι η σεξουαλικότητα των γυναικών κορυφώνεται στη δεκαετία μεταξύ 30 και 40 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι οι κατά την διάρκεια των υπόλοιπων ετών ο γυναικείος εγκέφαλος αναπτύσσεται και αναμορφώνεται, επομένως η εγκεφαλική δραστηριότητα σε όλες τις επιμέρους λειτουργίες διαφέρει.
Οι παρακάτω απεικονίσεις της μαγνητικής τομογραφίας, υποδεικνύουν την συσχέτιση του οργασμού με τα αντίστοιχα σημεία στον εγκέφαλο και τα διαφορετικά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Τα επίπεδα οξυγόνου εμφανίζονται σε ένα φάσμα από το σκούρο κόκκινο (χαμηλότερη δραστηριότητα) σε κίτρινο / λευκό (υψηλότερη). Όπως μπορεί να παρατηρηθεί, ο οργασμός οδηγεί σε πρακτικά των φωτισμό όλου του εγκεφάλου σε κίτρινο χρώμα, υποδηλώνοντας ότι τα περισσότερα εγκεφαλικά συστήματα συμμετέχουν κατά την διαδικασία.
article 2062748 0ED774DD00000578 630 468x381 Δείτε τι συμβαίνει στον εγκέφαλο της γυναίκας όταν έρχεται σε οργασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum