Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ποιος διάσημος ηθοποιός δίνει τη μάχη της ζωής του;

Είναι πολλές φορές που τα λόγια δείχνουν τόσο φτωχά μπροστά στα απίστευτα παιχνίδια της μοίρας! Ενας άνθρωπος που έχει μάθει να χαρίζει μόνο γέλιο σε όλους μας δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά εκτός από τον δικό του Γολγοθά έχει να αντιμετωπίσει επίσης, σύμφωνα με την "Espresso", το σοβαρό πρόβλημα υγείας του αδελφού του.
Ενα απίστευτο οικογενειακό δράμα ζει τον τελευταίο καιρό διάσημος κωμικός μας. Ο πασίγνωστος ηθοποιός που έχει υπηρετήσει πιστά το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο δίνει πραγματικά μεγάλη μάχη για τη ζωή του, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας που από την αρχή της καριέρας του έπεφταν συνεχώς πάνω του. Και η μοίρα τού έπαιξε ακόμη ένα άσχημο παιχνίδι. Ο αγαπημένος του αδελφός παλεύει κι εκείνος με την ίδια ύπουλη ασθένεια. Ο Γολγοθάς διπλός, αλλά ο λατρεμένος κωμικός μας είναι αποφασισμένος να βγει νικητής. Και όσοι ξέρουν καλά το πείσμα του και την αγωνιστικότητά του είναι σίγουροι ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.
Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του δεν το έβαλε κάτω. Αλλωστε, έχει να δώσει ακόμη τόσα πολλά και να χαρίσει απλόχερα το γέλιο που ειδικά τώρα όλος ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη. Εχει μάθει στα δύσκολα από τότε που συνεργάστηκε με σπουδαίους ηθοποιούς και υπηρέτησε μοναδικά σχεδόν όλα τα είδη του θεάτρου. Τον κέρδισε όμως η επιθεώρηση, στην οποία ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, με μεγάλο ατού του, εκτός φυσικά από το πηγαίο ταλέντο του, το χάρισμα της επικοινωνίας που είχε με το κοινό.
Εδώ και λίγο καιρό η ζωή του έχει αλλάξει. Το ένα κακό διαδέχεται το άλλο. Τα χτυπήματα της μοίρας, απανωτά. Δύο αγαπημένα αδέλφια σχεδόν την ίδια στιγμή αντιμετωπίζουν το ίδιο σοβαρό πρόβλημα. Υπήρξαν στιγμές που ο δημοφιλής κωμικός λύγισε και έφθασε στα όρια της απόγνωσης και της απελπισίας, αλλά αισιόδοξος φύσει και θέσει κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Επρεπε να φανεί δυνατός και για εκείνον και για τον αδελφό του, που σηκώνει τον δικό του σταυρό.
Ολα ξεκίνησαν πριν από ενάμιση μήνα. Ο ηθοποιός είχε ήδη συμφωνήσει για να εμφανιστεί σε γνωστό θέατρο. Και ενώ οι πρόβες είχαν ξεκινήσει, αναγκάστηκε να αποχωρήσει ξαφνικά γιατί ένιωθε συνεχείς αδιαθεσίες. Το μυστικό του είχε ήδη διαρρεύσει και συνάδελφοί του στον θίασο εύχονταν να είναι όλα περαστικά. Εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων και ύστερα από διεξοδικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε εντοπίστηκε αυτό που όλοι απεύχονταν. Μόλις έγινε η διάγνωση αισθάνθηκε φόβο, στενοχώρια, ανησυχία και αντέδρασε μουδιασμένα. Τα συναισθήματα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά αυτές τις στιγμές. Μπήκε άρον-άρον στο χειρουργείο και τώρα άρχισε να κάνει θεραπείες προκειμένου να χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του.
Οι θεράποντες γιατροί του φαίνονται αισιόδοξοι και ο ίδιος ελπίζει ότι θα γίνει καλά. Αυτές τις ώρες τις πολύ δύσκολες εκείνο που ανησυχεί τον αγαπητό στο κοινό ηθοποιό είναι η κατάσταση της υγείας του αδελφού του. «Τι θα γίνει ο αδελφός μου;» αναρωτιέται συνεχώς. Αυτή είναι και η μεγάλη αγωνία του, που δεν είναι και ό,τι καλύτερο στην κατάσταση που βρίσκεται. Είναι δύο πολύ αγαπημένα αδέλφια και σε αυτή τη δοκιμασία ο ένας κρατάει το χέρι του άλλου. Ο ένας βρίσκεται στο προσκεφάλι του άλλου και μαζί ελπίζουν.

markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum