Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αν συγχωνευτούν το Mega με το Star...


Ζούμε στην εποχή των συγχωνεύσεων: Η αρχή έγινε με το «πάντρεμα» της Eurobank και της Alphabank, στη συνέχεια είχαμε την οικουμενική κυβέρνηση, (ξέχασα να σημειώσω την περσινή ιστορική συγχώνευση Πιερικού – Αρχελάου Κατερίνης στο μπάσκετ) και τώρα έρχεται αυτή του Mega με το Star. Αν πετύχουν όλα αυτά τα ζευγαρώματα, υποθέτω θα πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και η πρόταση για συγχώνευση της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, ώστε να λυθεί οριστικά το θέμα της ονομασίας.


Ο χώρος των ΜΜΕ δε θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στη λαίλαπα που έχει γαμήσει τα πάντα στη χώρα. Το δυσάρεστο φυσικά δεν είναι η ζημιά των ιδιοκτητών (δεν έχουν ανάγκη οι Μπόμπολες και οι Βαρδινογιάννηδες), αλλά η μείωση των θέσεων εργασίας. Η ένωση Mega και Star δε σημαίνει πως θα αποκτήσουν κοινή συχνότητα (τα κανάλια θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν ξεχωριστά), αλλά θα έχουν κοινή διεύθυνση και κοινές οργανικές θέσεις.

Τι θα συνέβαινε όμως, αν όντως ενώνανε και τηλεοπτικά τις δυνάμεις τους και υπήρχαν ως… «Mega Star» (όνομα το οποίο παραπέμπει στη γνωστή μουσική εκπομπή του Mega); Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει το σχετικό ρεπορτάζ:

 dr.SeenG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum