Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Η αυτοϊκανοποίηση του Ροναλντίνιο!

Απίστευτος ντόρος έχει προκληθεί στη Βραζιλία από video το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, όπου ένας...
άνδρας που φέρεται να είναι ο Ροναλντίνιο αυτοϊκανοποιείται!

Το διάρκειας 7 λεπτών video έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όμως αποσύρθηκε άμεσα λόγω του περιεχομένου του.

Ο Ροναλντίνιο συνομιλεί μέσω κάμερας με άγνωστο πρόσωπο και σε κάποιο σημείο προσαρμόζει την συσκευή επικεντρώνοντας την στα γεννητικά του όργανα.
Ο αδερφός και μάνατζερ του 31χρονου σούπερ σταρ  Ρομπέρτο ντε Ασίς, ο οποίος αναμένεται απόψε στην Ελλάδα έχει προαναγγείλει μηνύσεις θεωρώντας πως παραβιάζεται η ιδιωτική ζωή του Ροναλντίνιο.

"Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται ακριβώς. Βρίσκομαι στην Ευρώπη, όχι στη Βραζιλία. Έχω πληροφορηθεί από τηλεφωνήματα που δέχθηκα για την ύπαρξη του video. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ, γιατί δεν ξέρω τι είναι".

Ο τεχνικός της Φλαμένγκο, Βαντερλέι Λουξεμπούργκο αντιμετώπισε με χιούμορ το θέμα που προέκυψε. "Είναι θέμα του Ροναλντίνιο, όχι της ομάδας. Εγώ δεν μπορώ να ελέγχω τι έχει ο καθένας στον υπολογιστή του", τόνισε αστειευόμενος για να συμπληρώσει απευθυνόμενος στους ρεπόρτερ: "Ποιος από σας είδε το βίντεο; Πόσο μεγάλα ήταν τα προσόντα του Ροναλντίνιο;".

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίδραση από την πλευρά του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού αλλά και από την Φλαμένγκο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum