Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Θρήνος για την αυτοκτονία του Γκάρι Σπιντ

Σοκ έχει προκαλέσει στον ποδοσφαιρικό κόσμο η είδηση της αυτοκτονίας του Γκάρι Σπιντ, προπονητή της Εθνικής Ουαλίας...



Ο 42χρονος Σπιντ βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του σήμερα το πρωί στο Τσέστερ. Πίσω του αφήνει τη σύζυγό του Λουίζ και τους δύο γιους του.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουαλίας σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε την απώλεια του Σπιντ και εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένεια. Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν το πένθος των οικείων του.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το θάνατο σήμερα το πρωί, γύρω στις 9 ώρα Ελλάδας. Κατά την αυτοψία στο σπίτι του, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και ότι κατά τα φαινόμενα πρόκειται για αυτοκτονία. Αυτό μένει να επιβεβαιωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ο Γκάρι Σπιντ είχε διανύσει μια λαμπρή ποδοσφαιτική πορεία σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν παίκτης της Λιντς, της Έβερτον, της Νιουκαστλ και της Μπόλτον.

Είχε κερδίσει 85 τίτλους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Τα ηνία της Εθνικής Ουαλίας ανέλαβε τον προηγούμενο Φεβρουάριο και ενώ είχε μόλις τέσσερις μήνες στην προπονητική.

Το προπονητικό του μέλλον προδιαγραφόταν ευοίωνο, καθώς η Εθνική Ουαλίας είχε καταγράψει πρόοδο το τελευταίο διάστημα.

Η αυτοκτονία του προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Μόλις χθες, ήταν καλεσμένος στην ποδοσφαιρική εκπομπή του BBC "Football Focus".

Μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατός του, χιλιάδες μηνύματα κατέκλυσαν το twitter τόσο από απλό κόσμο όσο και από ποδοσφαιρικούς αστέρες, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στην έναρξη του αγώνα Σουόνσι-Άστον Βίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum