Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

VIDEO: Καρατζαφέρης – Ο άνθρωπος που έκανε την κωλοτούμπα επιστήμη

Μέσα σ’ αυτό το ρευστό πολιτικό σκηνικό που ζούμε την τελευταία διετία, υπάρχουν τρεις κατηγορίες πολιτικών.
Εκείνοι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι και συνεχίζουν να προκαλούν την κοινή γνώμη με την αλαζονεία τους, εκείνοι που έχουν καταλάβει πως δεν τους παίρνει άλλο και δεν πολυεμφανίζονται στα Μέσα και ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως μία κατηγορία μόνος του.
Ο άνθρωπος λοιπόν, που από τα «χειροφιλήματα» με την ακροδεξιά, ξαφνικά εμφανίζεται ως «Μεσσίας» της συνεννόησης και του Κέντρου θεωρεί μάλλον πως ο Έλληνας πολίτης έχει κοντή μνήμη και ξεχνάει τις πολιτικές του κωλοτούμπες τα τελευταία χρόνια. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος πριν δύο χρόνια κατακεραύνωνε τους «προβόπουλους και τους παπαδήμους» ως αναξιόπιστους, σήμερα έρχεται ως μετά Χριστόν προφήτης να δηλώσει πως τους στήριζε εδώ και καιρό, νομίζοντας πως οι Έλληνες έχουν πάθει αμνησία και ξέχασαν τι έλεγε…

Δείτε το βίντεο και θαυμάστε τις «καλλιτεχνικές – πολιτικές» ικανότητες του πρόεδρου του ΛΑΟΣ, ο οποίος αποδεικνύει πως τελικά είχαν άδικο όσοι υποστήριζαν πως ήταν ΛΑ(γ)ΟΣ της Κυβέρνησης. ΒΑΛΤΟΣ είναι για να τρελάνει τον ελληνικό λαό με τις σχεδόν καθημερινές επικοινωνιακές του κωλοτούμπες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum