Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ιδρύθηκε η Μπαρτσελόνα της Κρήτης!


Η Κρήτη απέκτησε την δική της Μπαρτσελόνα! Πρόκειται για την Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου που θα έχει έδρα την Λιγόρτυνο και την σεζόν 2012-2013 πρόκειται να μετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας του Ηρακλείου. Οι παράγοντες....





που ανέλαβαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ιδρύοντας την ομάδα, ήδη πήραν το... πράσινο φως από την Μπαρτσελόνα για το όνομα. Μάλιστα ήδη έγινε η παρουσίαση του συλλόγου και των πλάνων του ενώ θα ακολουθήσουν συζητήσεις με εκπροσώπους ομάδων αλλά πολιτιστικών συλλόγων κι από άλλα χωριά αναφορικά με το σωματείο.

Τα πρώτα 100 και πλέον παιδιά από την περιοχή, που ήδη έχουν ήδη εκδηλώσει την πρόθεσή τους να λάβουν μέρος στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι οποίες θα αποτελέσουν και την βάση της ομάδας, ντυμένα με μπλε και κόκκινα μπλουζάκια που έφεραν το διακριτικό του υπό ίδρυση σωματείου, στήριξαν τον Εργοτέλη το Σάββατο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου αναμένεται να κάνει... πρεμιέρα στις τοπικές κατηγορίες την περίοδο 2012-2013. Τότε θα γραφτεί στα μητρώα της ΕΠΣΗ ξεκινώντας από την Γ' κατηγορία.


gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum