Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ημαθία.Πήγε σε κρυφό ραντεβού αλλά αντίκρισε την Γυναίκα του και έπαθε Σοκ

Ραντεβού με την γυναίκα του έδωσε ένας άνδρας χωρίς να ξέρει ότι στο facebook μιλούσε με την σύζυγο του..
Εδώ και 6 μήνες και οι δύό μιλούσαν σε chat με καυτές συνομιλίες και φυσικά με άλλα ονόματα στα προφίλ της σελίδας.
Κάποια στιγμή αποφάσισαν να συναντηθούν σε απομακρυσμένη περιοχή της Ημαθίας να μην τους δει κανείς και έχουν προβλήματα οικογενειακά διότι όπως έλεγαν στο chat είναι και οι 2 παντρεμένοι.
Πράγματι το ραντεβού δόθηκε και η συνάντηση ήταν σε ερημική περιοχή του νομού Ημαθίας,ο άνδρας έφτασε πρώτος η γυναίκα άφησε το αυτοκίνητο έξω απο το χωριό και περπάτησε μερικές εκατοντάδες μέτρα να πάει στο ραντεβού το οποίο είχε με τον άνδρα που μιλούσε στο chat.
Την ώρα που πλησίαζε ο άνδρας γνώρισε την σύζυγο του μέσα στο σκοτάδι αλλά δεν είχε αντιληφθεί μέχρι και εκείνη την στιγμή ότι το ραντεβού ήταν με την γυναίκα του, διότι νόμιζε ότι τον παρακολουθούσε και φυσικά θα είπε την βάψαμε..
Όταν κάποια στιγμή κάλεσε στο κινητό της κυρία που είχε το ραντεβού να της πει να απομακρυνθεί απο το σημείο είδε να σηκώνει το κινητό η γυναίκα του,έκανε όπισθεν στα δένδρα μέσα και την ώρα που έβαλε μπρος η γυναίκα είδε το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει,βγήκε απο το αυτοκίνητο έπιασε την σύζυγο του και εκεί έγινε ο πανικός βρισιές κλοτσιές και απο τα νεύρα ο άνδρας της έσπασε το αυτοκίνητο…Στα λίγα μέτρα ήταν άλλο ένα ζευγαράκι το οποίο τα είδε όλα και τρόμαξε μετά τις κλοτσιές και σηκώθηκαν και έφυγαν..
Τώρα τι έγινε παρά πέρα ο θεός και η ψυχή τους.



laikoyra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum