Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ...Κανείς δεν θα το χάσει..

Το έκτο clásico της φετινής περιόδου διεξάγεται απόψε στις 9 στο «Καμπ Νόου» της Βαρκελώνης.
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα παίξουν τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες τους για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Η καρδιά της Πριμέρα Ντιβισιόν χτυπάει απόψε στο «Καμπ Νόου». Σε ένα ματς που θα κρίνει σε τεράστιο βαθμό την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος, οι δυο «κολοσσοί» της ισπανικής Λίγκας καλούνται να ξεκαθαρίσουν λογαριασμούς ξεπερνώντας τα όχι και λίγα προβλήματά τους. Από τη μία η κούραση στο τελείωμα μιας ατελείωτης σεζόν και από την άλλη η ευρωπαϊκή προοπτική που χτύπησε κόκκινο συναγερμό πριν λίγα 24ωρα τόσο για τους «μπλαουγκράνα» όσο και για τους «μερένγκες».
Οι ήττες των αποψινών αντιπάλων από Μπάγερν και Τσέλσι στους πρώτους ημιτελικούς και οι επαναληπτικοί που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα, τοποθετούν το ισπανικό ντέρμπι στο χειρότερο χρονικό σημείο. Και αυτό γιατί στο «Καμπ Νόου» καμία από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ δεν μπορεί να εμφανιστεί αδιάφορη. Οι 10 βαθμοί που πριν ενάμιση μήνα χώριζαν τις δυο ομάδες, μειώθηκαν στους 4, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όλα κρέμονται από μια κλωστή.
Ενδεχόμενη ήττα των «μερένγκες» θα κατεβάσει το πλεονέκτημα στον ένα μόλις βαθμό με τον εφιάλτη του «Σαν Μαμές» να περιμένει μετά από λίγες μέρες στο παραδοσιακά antimadridista Μπιλμπάο. Από την άλλη μεριά, αν οι «μπλαουγκράνα» δεν κερδίσουν, τότε στην καλύτερη περίπτωση για αυτούς η διαφορά θα παραμείνει στους 4 βαθμούς και θα χαθεί κάθε πιθανότητα για τη διεκδίκηση του τίτλου μέσα από τη μεγαλύτερη ανατροπή των τελευταίων χρόνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum