Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Σαμαράς: «Την διαφορά την κάνουν οι παίκτες»


Αισιόδοξος πως η Βέροια θα ανέβει κατηγορία είναι ο Βασίλης Σαμαράς, όπως δήλωσε και στονNovaΣΠΟΡ FM 94,6και την εκπομπή «Insiders». Παράλληλα ο αρχηγός της ομάδας της Βέροιας τόνισε πως υπάρχει «καθαρότητα» στο φετινό πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά

Σε ερώτηση για το αν το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο «καθαρό» και αν αυτό βοηθά αυτόν που αξίζει να προχωρά, απάντησε: «Η καλή ομάδα φαίνεται στο γήπεδο. Δεν θεωρώ ότι μία καλή ομάδα μπορεί να τη σταματήσει κάποιος εξωτερικός παράγων». 

Για τη διαφορά του φετινού από το περσινό πρωτάθλημα: «Φέτος δεν είναι καλύτερο, γιατί πολλές ομάδες προβιβάστηκαν από την τρίτη κατηγορία. Είναι ένα πρωτάθλημα της τελευταίας στιγμής και αυτός που είχε σοβαρότητα και χρήματα πρωταγωνιστεί». 

Σχετικά με το αν υπάρχουν οι βάσεις για παραμονή της Βέροιας στη Super League: «Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Στην Ημαθία υπάρχουν ταλέντα και ο πρόεδρος μπορεί να βοηθήσει. Ήδη γίνονται προσπάθειες στις ακαδημίες». 

Για το αν υπάρχουν ταλέντα στη Football League: «Λιγοστεύουν, γιατί πλέον δεν υπάρχουν αλάνες και ακαδημίες να τα βοηθήσουν. Υπάρχουν, όμως πολλά αξιόλογα παιδιά που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και στο εξωτερικό». 

Για την κρίση στο ποδόσφαιρο: «Όπως είναι η χώρα, είναι και το ποδόσφαιρο. Πολλά παιδιά σκέφτονται να τα παρατήσουν, αλλά η συμβουλή μου είναι να μην τα παρατήσουν και να κάνουν υπομονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum