Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Επιβεβαίωση του veria-city-news..!!!Παράιτηση του Μιχάλη Χαλκίδη!!


Όπως σας είχαμε πει και νωρίτερα ο βουλευτής Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης πριν λίγα λεπτά έστειλε επιστολή στον πρόεδρο όπου δήλωσε την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.Άλλη μια επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του veria-city-news!Δείτε αναλυτικά την επιστολή που έστειλε στον Α. Σαμαρά:
Κ. Πρόεδρε

Σήμερα, με την παρούσα επιστολή μου και μολονότι τα δικά σας δημοσκοπικά ευρήματα με φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις των Ημαθιωτών, θέλω να δηλώσω δημόσια πως δε θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν. Δημοκρατίας, στις 6ης Μαΐου 2012.
Ύστερα από μία πολιτική διαδρομή τεσσάρων τετραετιών, βρίσκομαι στη δύσκολη θέση για να σας πω ,πως η κάθοδός μου στις εκλογές για μένα προσωπικά θα ήθελα να αποτελεί ένα ακόμη λόγω τιμής και ηθικής σε μια νέα διαγραφόμενη πολιτική των πραγμάτων.
Τις πολιτικές μου αρχές τις ασπάστηκα και τις υπηρέτησα στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή, συμβιβαζόμενος μόνο με τα συμφέροντα των πολιτών και όχι τα προσωπικά.
Μπροστάρης, βρέθηκα στο προσωπικό σας αγώνα πιστεύοντας πως η ηθική των λόγων και των πράξεων θα αποτελούσαν συνέχεια και προοπτική πολιτικής διαδρομής .
Επί τέσσερεις τετραετίες ο λαός της Ημαθίας με έχει εκλέξει πρώτο Βουλευτή, γιατί υπήρξα ο άνθρωπος που πορεύθηκε όχι με προσωπικές επιλογές, αλλά με επιλογές ευθύνης. Είναι αυτοί που μπορώ να κοιτώ κατάματα, γιατί κράτησα μαζί τους το συμβόλαιο συνέπειας και ηθικής των λόγων και των έργων μου. Αυτούς, πράγματι θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.
Σε σας, θέλω να πω πως στην δύσκολη στιγμή, ως αρχηγού της Ν. Δημοκρατίας, στήριξα τις επιλογές σας στο δεύτερο μνημόνιο δίνοντας την ευκαιρία στη χώρα μου να αποφύγει τη χρεοκοπία, με όποιες προσωπικές συνέπειες.
Δυστυχώς, σήμερα και κάτω από τις διαμορφούμενες συνθήκες και την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, αρνούμαι να συνυπάρχω με εκείνους που πρέσβευαν μια πολιτική διαφορετικών αρχών και εγγυήσεων. Θέση την οποία γνωρίζατε εκ των προτέρων.
Τέλος, ως βουλευτής δηλώνω πως δεν υπήρξα λαϊκιστής ποτέ, ούτε στα δύσκολα, ούτε στα εύκολα, γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι για όλα και πάντα και όχι για το όποτε κάποιοι τη θέλουν και τους βολεύει.
Εύχομαι σε σας προσωπικά και στο κόμμα μου την Ν. Δημοκρατία, καλή επιτυχία.

Με τιμή

Χαλκίδης Μιχάλης
Βουλευτής Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum