Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Την Κυριακή 29/4 ο Parov Stelar στην Κοζάνη


Eνα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της νεολαίας, οι Parov Stelar & Band, επιστρέφουν στην Ελλάδα για λίγες μοναδικές εμφανίσεις...
Οι γνωστές κι αγαπημένες τους επιτυχίες «Chambermaid Swing», «Homesick», «Libella Swing», «Mojo radio gang», «Charleston Butterfly», «Matilda», «Catgroove», «Love», «Shine», «The Phantom» θα ξεσηκώσουν το κοινό, ενώ θα παρουσιάσουν και νέα τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο τους με τίτλο «The Princess», ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στον μήνα.
Ο Πάροβ Στέλαρ έχει κερδίσει μία θέση στην κορυφή των διεθνών παραγωγών, με την αλάνθαστη μείξη της τζαζ και δείγματα από ρυθμική και ηλεκτρονική μουσική, τη στιγμή που η μπάντα του έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει κάθε λάιβ σόου τους, σε ένα ατελείωτο πάρτι. Ο όρος «ελέκτρο σουίνγκ» έχει καθιερωθεί πλέον γι’ αυτό το είδος μουσικής και ο Πάροβ Στέλαρ δικαιωματικά είναι ο δημιουργός του.
Η συναυλία  θα πραγματοποιηθεί στο καλύτερο club της Κοζάνης, D.a.d.a Club την Κυριακή 29/4 και έχει είσοδο 15  ευρώ!Το προτείνουμε για αυτούς που δεν θέλουν να δώσουν τα 22 ευρώ που έχει προπώληση και 27 ευρώ αλλιώς στην Θεσσαλονίκη!Το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 6974729030..
Θα είμαστε και εμείς εκεί....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum