Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η Βέροια έκανε ματ (2-0) στην Καλλονή


Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Super Leagueέκανε η Βέροια, μετά τη νίκη που σημείωσε επί της ΑΕΛ Καλλονής, με 2-0.
Η «βασίλισσα του βορρά», είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, χάρη στα γκολ που πέτυχαν στο 34΄ο Σαμαράς με κεφαλιά και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κάντι με διαγώνιο πλασέ.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο, επαναπαύτηκαν στο υπέρ τους 2-0, παρέχοντας τη δυνατότητα στην Καλλονή να ανεβάσει την απόδοσή της, εκδηλώνοντας αρκετές επιθετικές προσπάθειες.  
Οι νησιώτες θα μπορούσαν να μειώσουν το σκορ στο 63΄, όταν ο Ζουρούδης έκανε συρτή σέντρα από αριστερά, αλλά ο Καρακώστας από τα δύο μέτρα, έστειλε την μπάλα άουτ!  
Η ομάδα της Μυτιλήνης, είχε μία ακόμη καλή στιγμή στο 83΄. Ο Γάλας βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.
Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, το 2-0 υπέρ της Βέροιας δεν άλλαξε, παρά την πολύ καλή παρουσία της Καλλονής στο δεύτερο ημίχρονο, με τη «βασίλισσα του βορρά» να βάζει φρένο στους νησιώτες και να συνεχίζει την πορεία της προς τη Super League.
Διαιτητής ήταν ο Κιοτζένης από τον σύνδεσμο της Καβάλας ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σαμαρά και Καρακώστα. Βοηθοί του ήταν οι Λαζρής και Καραβασίλης, από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλί, Λαγκλέ (77' Κανακούδης), Καλογέρης, Ντιέ (88' Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν (73' Λαναρής), Κάντι.
ΚΑΛΛΟΝΗ: Μάππας, Κριπιντήρης, Καρακώστας, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρτσέλο Άλβες (69' Ταραχούλσκι), Σαντάνα, Ντο Σάντος (76' Γάλας), Μανούσος, Χατζόπουλος (79' Βλαστέλης), Ζουρούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum