Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Αποκεφάλισαν την ηθοποιό του Bollywood!

Αποκεφάλισαν την ηθοποιό του Bollywood!
Η νεαρή ηθοποιός ταινιών Bollywood, η 26χρονη Μεναξί Ταπάρ (Meenakshi Thapar), έπεσε θύμα απαγωγής και στη συνέχεια δολοφονήθηκε άγρια από δύο συνάδελφούς της, οι οποίοι ήθελαν να αποσπάσουν από την οικογένειά της 22.056,70 ευρώ (1.500.000 ρουπίες).
Η Ταπάρ έπαιξε στην ινδική ταινία τρόμου «404» και εκεί γνωρίστηκε με τους δύο ηθοποιούς που τη σκότωσαν.
Ο 36χρονος Αμίτ Τζαϊσβάλ (Amit Jaiswal) και η φίλη του Πρέτι Σουρίν (Preeti Surin), αποφάσισαν να απαγάγουν τη συνάδελφό τους, μετά από διηγήσεις της για τα περιουσιακά στοιχεία και την κοινωνική θέση της οικογένειας της στην περιοχή Ντέρα Ντουν (Dehra Dun), στους πρόποδες των Ιμαλαΐων, στα βόρεια της χώρας.
Η Telegraph αναφέρει ότι οι δολοφόνοι της κάλεσαν τη νεαρή ηθοποιό σε εκδρομή στην Γκορακχπούρ (Gorakhpur), μία μικρή πόλη στα σύνορα της Ινδίας με το Νεπάλ, γνωστή για τους βουδιστικούς ναούς της. Εκεί, την κρατούσαν όμηρο μέχρι οι δικοί της να δώσουν τα λύτρα που ζητούσαν.
Παρόλο που η μητέρα της Ταπάρ πλήρωσε μέρος του ποσού, έδωσε 882.02 ευρώ (60.000 ρουπίες), εκείνοι τη σκότωσαν λίγο αργότερα.
Η άτυχη ηθοποιός στραγγαλίστηκε, κατόπιν αποκεφαλίστηκε και οι απαγωγείς της, αφού τοποθέτησαν το κεφάλι της σε τσάντα, το πέταξαν από το παράθυρο πούλμαν που τους μετέφερε πίσω στη Βομβάη. Το πτώμα της βρέθηκε πεταμένο σε δεξαμενή νερού.
Οι Τζαϊσβάλ και Σουρίν συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους την κάρτα SIM του κινητού τηλεφώνου της 26χρονης και ομολόγησαν το έγκλημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum