Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ακόμη ένα διπλό της Βέροιας στην Επανομή (0-2) που τη φέρνει μόνη στην πρώτη θέση της football league

Νικηφόρα πέρασε η Βέροια και από την Επανομή, επικρατώντας 2-0, αποτέλεσμα που την έφερε μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Football League, ύστερα από το στραβοπάτημα του Πανθρακικού. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι και με δύο γκολ στο 13΄ του Καλί και του Κάντι στο 47΄, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη. Η Βέροια είχε και δοκάρι με τον Μπαργκάν, ενώ η Αναγέννηση δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι μπορεί να γίνει απειλητική.
Η Βέροια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις έχασε ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, ενώ στο 13΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Καλί, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λαγκλέ. Η Αναγέννηση Επανομής δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Καντιμοίρη στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν τον ρυθμό της αναμέτρησης.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Βέροια σημείωσε και δεύτερο γκολ, βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη. Στο 47΄ο Λαγκλέ έκανε την μακρινή σέντρα, οι αμυντικοί της Επανομής απομάκρυναν, με την μπάλα να φτάνει στον Κάντι και με σουτ να κάνει το 0-2. Η ομάδα της Ημαθίας θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο γκολ, καθώς στο 59΄ ο Μπαργκάν με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Φιρινίδη να κάνει την απόκρουση και με τη βοήθεια του δοκαριού απομακρύνθηκε η μπάλα. Στο 73΄ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έβαλε στο παιχνίδι τον Ολισαντέμπε, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από τις αρχές Μαρτίου.
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Ντιέ, Καλογέρης, Λανγκλέ (63΄ Καλτσάς), Μπαργκάν (73΄ Ολισαντέμπε), Ολαϊτάν, Κάντι (83΄ Βεργώνης).


1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum