Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Ακόμη μία άνετη νίκη της Βέροιας - Κέρδισε 3-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών

Μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που ξεκίνησε να πέφτει από το πρωί, η «βασίλισσα του βορρά" πήρε μια άνετη νίκη με σκορ 3-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Στο 20' ο Ολαϊτάν με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου!     
Στο 34' ωραία ενέργεια του Μπαργκάν και σουτ έξω από την περιοχή, αποκρούει δύσκολα ο Αποστόλου, ο Καλογέρης παίρνει το ριμπάουντ και με νέο σουτ από κοντά στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Γιαννιτσών. Στο 39’ μετα από ωραία προσπάθεια του Κάντι, πέρασε τρεις αντιπάλους από δεξιά και πριν προλάβει να πλασάρει τον Αποστόλου ανατράπηκε από πίσω από τον Χατζόγλου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος ο Κάντι και έγραψε το 2-0. 
Στο 69', μετά από σέντρα του Γεωργιάδη ο Μπαργκάν με κεφαλιά κάνει το 3-0 .με αυτή την νίκη η ομάδα της Βέροιας πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 49 βαθμούς. Δύο βαθμούς πίσω βρίσκεται ο Πανθρακικός ο οποίος έστω και δύσκολα νίκησε στην Κομοτηνή τον Φωκικό με 1-0.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ: Καντιμοίρης, Καλί, Σαμαράς, Μπαργκάν, Λανγκλέ, Ντιέ, Ολαϊταν, Κάντι, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Αποστόλου, Χατζόγλου, Σερέτης, Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Παπαδόπουλος, Μπεκα, Στεφανίδης.



http://www.inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum