Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Nάουσα πόλη…. βαρβαρική και όχι ηρωική! Δολοφονούν με φόλες τα αδέσποτα!!!

Σε καμιά 20αριά μέρες οι άρχοντες και οι πολίτες της Νάουσας θα ντυθούν τα καλά τους για να τιμήσουν το Ολοκαύτωμα της Νάουσας. Θα νοιώσουν περήφανοι με γιορτές και πανηγυρικούς οι επίσημοι που θα στριμωχτούν μπροστά από τις κάμερες για μια δήλωση!! Θα μιλήσουν για πόλη ηρώων. Ε, όχι λοιπόν αυτό το φρικτό θέαμα που θα δείτε στο video που τραβήξαμε σήμερα στο κέντρο της πόλης, με ένα δύστυχο αδέσποτο σκυλάκι (11,30 το πρωί) να ψυχορραγεί από τις φόλες που έριξε ή έριξαν οι γνωστοί –άγνωστοι υπάνθρωποι στο πάρκο της Νάουσας τις πρωινές ώρες ( οι μαρτυρίες των ανθρώπων που το είδαν μπροστά στο παρκάκι της Β. Φιλίππου αναφέρουν ότι είχαν αρχίσει οι σπασμοί του μισή ώρα πριν, άρα ο δολοφόνος  είχε αδειάσει τη χολή και τη διαστροφή του λίγες ώρες πριν. Μεγάλη ευθύνη για την μη ανακάλυψη των δραστών έχει η δημοτική αρχή, αφού το έγκλημα επαναλαμβάνεται κατ΄εξακολούθηση. Όσο δεν παραπέμπεται στον Εισαγγελέα ο δράστης, η ευθύνη είναι δική της, αφού οφείλει να καταθέσει μήνυση, έστω και κατ΄αγνώστων.Και άλλα σκυλιά βρέθηκαν φαρμακωμένα στο πάρκο.  Μας το επιβεβαίωσε και ο πρώην νομάρχης κ. Γιάννης Σπάρτσης. Η κ. Ιτσκάρα ανάφερε    σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο τη συνεργασία με το δήμο Βέροιας και το κυνοκομείο της, ώστε να
στειρωθούν τα ζώα και να μεταφερθούν ξανά στο φυσικό τους περιβάλλον. Μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα και όχι με ναζιστικές μεθόδους. Εμείς περιμένουμε σήμερα τον κ. Καραμπατζό να καταθέσει μήνυση κατά του υπανθρώπου που συστηματικά δολοφονεί τα αδέσποτα της Νάουσας. Η σύλληψη του σίγουρα είναι θέμα ωρών, αφού δεν ανήκει δα και στην «17Ν». Ένας θρασύδειλος κρετίνος είναι, ο οποίος αφού δεν αγαπά τα ζώα, δεν θα αγαπά ούτε και τους ανθρώπους. Και αν δεν κατατεθεί μήνυση από τον κ. Καραμπατζό, ας καταθέσουν οι επικεφαλής της μειοψηφίας. Έως ότου βρεθεί ο δολοφόνος που συστηματικά δολοφονεί τα αδέσποτα στη Νάουσα, η πόλη θα παραμένει πόλη …βαρβαρική και όχι ηρωική!!
 Υ.Γ Η κυρία της φωτογραφίας μας, γεννημένη στη Ρωσία, έτρεξε αμέσως να βοηθήσει το άτυχο τετράποδο. Έκανε ένεση ατροπίνης στο σκυλάκι που σπαρταρούσε και σε λίγη ώρα συνήλθε κάπως ( μακάρι να τη γλιτώσει ο φιλαράκος μας). «Πώς το κάνουν αυτό και είναι και Σαρακοστή;» αναρωτήθηκε;. Η ευαισθησία των  ανθρώπων που μεγάλωσαν και βίωσαν σε ένα άλλο παιδείας και πολιτισμού, με συγκλονίζει. Κοντά στο σκυλάκι από την πρώτη στιγμή και ο φίλος μου ο Μιχάλης. Και αυτός ένας αντριωμένος  Ελληναράς που ήρθε  πιτσιρικάς στα τέλη της δεκαετίας του 70 από την, πάλαι ποτέ, Σοβιετική Ένωση. Με συγκινεί το ενδιαφέρον τους. Τηλεφωνήσαμε στην κ. Ιτσκάρα και τον κ. Βαδόλα να μεταφερθεί το ζωντανό σε κάποιο κτηνίατρο. Μέχρι τη στιγμή που σηκώθηκε ο σκυλάκος μας δεν ήρθε το αμάξι του δήμου.  Ευχαρίστησα τον Μιχάλη για το ενδιαφέρον του. «Έτσι μας μάθανε» μου λέει. 10 μέρες πριν από το Πάσχα ο Μιχάλης δίνει τρανό παράδειγμα αγάπης στα πλάσματα του Τριαδικού Θεού. Σαν τον Δαβίδ, στον 103 ψαλμό να υμνολογεί τον Κύριο. «Ο εξαποστέλλων πηγάς εν φάραγξιν, ανά μέσον των ορέων διελεύσονται ύδατα. Ποτιούουσι πάντα τα θηρία του αγρού, προσδέξονται όναγροι εις δίψαν αυτών. Επ' αυτά τα πετεινά του ουρανού κατασκηνώσει, εκ μέσου των πετρών δώσουσι φωνήν»
Υ.Γ 2. Θερμές ευχαριστίες στον Λάζαρο Τούρα και τους περίοικους που ενδιαφέρθηκαν για τον σκυλάκο μας. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι.
Υ.Γ 3.Σε περίπτωση που δεν βρεθεί και δεν διαπομπευτεί ο υπάνθρωπος, το video αυτό θα το κάνω πολλές κόπιες και θα το μοιράζω το καλοκαίρι στα γκρουπ των ξένων επισκεπτών της Σχολής του Αριστοτέλη. Για να βλέπουν τον βαρβαρισμό των νεοελλήνων!
Θόδωρος Ελευθεριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum