Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Βοήθεια από τους Βουλευτές μας για να μείνει το Πανεπιστημιακό τμήμα στην Βέροια


Στην συνάντηση με τους βουλευτές, η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας Χρήστος Παπάς συζήτησαν και το θέμα με την μετακίνηση των Πανεπιστημιακών Τμημάτων στην Θεσσαλονίκη. 
"Αν δεν υπογράψει ο Υπουργός Παιδείας, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μετακινηθούν τα τμήματα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει πρόγραμμα...Καλλικράτης στην Παιδεία, κανείς Υπουργός να μην υπογράψει την μετακίνηση. Να κάνουμε μια κίνηση όλοι μαζί για να μην υπογραφεί τέτοια απόφαση. Αν υπάρχει αργότερα απόφαση για συνολική μετακίνηση τμημάτων, δείτε το αργότερα πολιτικά. Τα Πανεπιστημιακά Τμήματα είναι πνευματικά ιδρύματα και παρά τις δυσκολίες, ο δήμος Βέροιας το κρατά στην πόλη" τόνισε η δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.
Υπέρ της πρόταση Ουσουλτζόγλου ήταν ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και πρόσθεσε ότι θα κλείσει το ραντεβού με τον Υπουργό.
Παρακμιακό φαινόμενο χαρακτήρισε το κλείσιμο του Πανεπιστημιακού Τμήματος Ημαθίας ο Κώστας Γιοβανόπουλος. Υπάρχει ένα τμήμα και πρέπει να μείνει. 
Την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας μετέφερε ο Περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Σαρηγιαννίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον κ. Καραπαναγιωτίδη.


pliroforiodotis.gr

2 σχόλια:

  1. Εφόσον θέλετε να παραμείνει το τμήμα μας στην πόλη της Βέροιας κυρία Ουσουλτζόγλου , θα έπρεπε και να κάνετε προσπάθεια να το στηρίξετε..αντιθέτως ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΟ ΣΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 6-7 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ!αυτό είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που έχουμε σαν τμήμα στην πόλη της βέροιας για τα οποία δεν κάνετε την παραμικρή προσπάθεια να λυθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks for sharing the post.lots of people will get benefits from this article.Poker Online Terbaik

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum