Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Τελικά ο ηλίθιος είναι αήττητος! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον ηλίθιο του αιώνα! [φωτο]

Ο 41χρονος Sergio Ricardo Freire de Barros από τη Βραζιλία είναι γνωστό πρόσωπο στην Αστυνομία της χώρας του για διάφορες παράνομες ενέργειες και μικροκλοπές που έχει διαπράξει. Προκειμένου να….περάσει απαρατήρητος από τον ταμία της τράπεζας και να ανοίξει έναν τραπεζικό λογαρισμό είχε μια φαεινή ιδέα:

mychannel.gr
Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία του διάσημου και αναγνωρίσιμου παγκοσμίως σταρ του Χόλιγουντ Τζακ Νίκολσον για να φτιάξει μια πλαστή ταυτότητα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον γκισέ, ζητώντας να του ανοίξουν έναν λογαρισμό. Προφανώς περίμενε ότι θα περάσει απαρατήρητος…
mychannel.gr
Ο ταμίας, όμως, όπως ήταν φυσικό, άλλωστε, αναγνώρισε αμέσως το πρόσωπο του διάσημου ηθοποιού, αφού καμία ομοιότητα δεν υπήρχε με τον Βραζιλιάνο,  και έτσι σήμανε συναγερμός! Ο επίδοξος απατεώνας συνελήφθη, προκαλώντας έκπληξη στις Αρχές με την ενέργειά του!
mychannel.gr
Γιατί μπορεί ο Τζακ Νίκολσον να έχει παίξει τακτικά στον κινηματογράφο ρόλους και χαρακτήρες ανθρώπων που ζουν στην παρανομία, αλλά είναι αμφίβολο ότι θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί ή να επιχειρήσει κάτι τόσο γελοίο.

2 σχόλια:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum