Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Στην Ημαθία η Μπακογιάννη - Δείτε τους 2 υποψηφίους από τη Βέροια

Την προγραμματισμένη επίσκεψη της πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 27/3 στη Βέροια η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Ντόρα Μπακογιάννη, παραχωρώντας συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε αρχικά στην κρισιμότητα που θα χαρακτηρίζει τις επικείμενες εκλογές και κατόπιν μίλησε για τις θέσεις του κόμματο της, τονίζοντας έντονα την σταθερότητά τους.    

Στη συνέχεια, τόνισε πως η "Δημοκρατική Συμμαχία" διαλέγει το δρόμο των διαρθρωτικών αλλαγών και των αποκρατικοποιήσεων, σε αντίθεση με αυτόν της μείωσης των μισθών. Επιπλέον η κ. Μπακογιάννη  δήλωσε ανοιχτή σε συνεργασίες, αλλά με προϋποθέσεις, μια εκ των οποίων είναι το αξιόπιστο κράτος με τίμιο φορολογικό σύστημα.

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση για ύπαρξη γυναίκας υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο, όπου η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. δήλωσε πως "αν υπάρξει γυναίκα δεν θα είναι προϊόν ποσόστωσης, αλλά προϊόν αξίας".

Κλείνοντας, η κ. Μπακογιάννη ανακοίνωσε ανεπίσημα δυο εκ των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στις επικείμενες εκλογές, τον Αντώνη Αυγέρο και τον Νίκο Λιολιόπουλο (στην φωτογραφία ο πρώτος τέρμα δεξιά και ο δεύτερος αριστερά), ενώ η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum