Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Συνάντηση Μπαρτζώκα με φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Βέροιας

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών, Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής σχολής του ΑΠΘ, που εδρεύει στις Βαρβάρες του Δήμου Βέροιας πραγματοποίησε ο Δικηγόρος και μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ Τάσος Μπαρτζώκας.  

Μετά την συνάντηση ο Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε:
«Ως πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής, μπορώ να αντιληφθώ τις αγωνίες των σημερινών φοιτητών για ένα καλύτερο Πανεπιστήμιο και την επιθυμία να βγουν όσο γίνεται πιο έτοιμοι στην αγορά εργασίας. 
Οι νέοι του Πανεπιστημίου μας, μου εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο θέμα της σίτισης, της στέγασης, καθώς και της μεταφοράς τους από και προς την πόλη της Βέροιας. Από την πλευρά μου διατύπωσα την άποψη πως είναι κομβικής σημασίας να παλέψουμε όλοι ώστε το συγκεκριμένο τμήμα του ΑΠΘ να παραμείνει στην πόλη της Βέροιας και να ενδυναμωθεί. 
Είναι προς όφελος της πόλης της Ημαθίας να αναδείξουμε το τμήμα αυτό, ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης για περισσότερους νέους από κάθε μέρος της Ελλάδος. Ένα δυνατό Πανεπιστημιακό τμήμα θα προσφέρει ανάπτυξη, τόνωση στην οικονομία αλλά και τον πολιτισμό του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum