Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ενίσχυση μέσω... sms ζητά η ΝΔ


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η οικονομική εκστρατεία που ξεκίνησε το κόμμα με σύνθημα «Δυνατή Νέα Δημοκρατία» έχει ως γνώμονα τη διαφάνεια και ως στόχο την έμπρακτη συμβολή των πολλών.
 
Ειδικότερα, τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος που θέλουν να συμμετάσχουν, μπορούν να στέλνουν στον αριθμό 54080 ένα ή περισσότερα sms, στα οποία γράφουν να: «ΝΔ». Η χρέωση για κάθε sms θα είναι 1,48 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).
 
«Στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία, στηρίζουμε τον κοινό αγώνα για προοπτική και ελπίδα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
 
Νωρίτερα, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη επισήμανε πως το δίλημμα των βουλευτικών εκλογών είναι: «Αυτοδύναμη κυβέρνηση, μέσα στην Ευρώπη, με σταθερότητα, ή ακυβερνησία και τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες;».
 
Ο κ. Χαρακόπουλος, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη οργή που καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις. Τόνισε ότι ο στόχος της Ν.Δ. για αυτοδυναμία στις εκλογές είναι εφικτός και δεν αποτελεί αυτοσκοπό. «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση με ομοιογένεια και δεν χρειάζεται παζαρέματα και αλισβερίσια μεταξύ κομμάτων», είπε και έφερε ως παράδειγμα την αντικατάσταση του κ. Παπουτσή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που για να γίνει πέρασαν δέκα μέρες. Πρόσθεσε πως η δέσμευση της Ν.Δ. ότι μετά τις εκλογές θα συγκροτήσει μια Εξεταστική Επιτροπή για το πώς φτάσαμε στα «δεσμά» του Μνημονίου, ισχύει στο ακέραιο.
 
Για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο παρατήρησε ότι «δεν προέρχεται από παρθενογένεση» και ο ίδιος είχε αποκαλέσει τον εαυτό του ύπαρχο του Γιώργου Παπανδρέου. «Δεν είναι άμοιρος ευθυνών για την κατάσταση που έφτασε η χώρα και με μια συγγνώμη δεν ανακτά το εύρος της αξιοπιστίας του», σημείωσε ο κ. Χαρακόπουλος.
 
Σε ερώτηση για το πόσο κινδυνεύει η Ν.Δ. εκλογικά από το κόμμα του κ. Καμμένου, απάντησε ότι στο παρελθόν και άλλα κόμματα είχαν διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, αλλά είτε δεν έφτασαν στις κάλπες, είτε δεν συγκέντρωσαν το 3% για να μπουν στη Βουλή.
 
Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψουν κι άλλοι από τους διαγραμμένους βουλευτές στη Ν.Δ. σημείωσε ότι τη διαδικασία επιστροφής την καθόρισε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς και πάντα υπάρχουν τα περιθώρια οι διαγραμμένοι να σταθμίσουν τι θέλουν, να ξαναδούν τα πράγματα και να κάνουν διορθωτικές κινήσεις.
 
Για τις επιθέσεις Ν.Δ. εναντίον της Αριστεράς ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε ότι η Αριστερά δεν είναι «ιερή αγελάδα» που δεν την αγγίζει κανένας. Μπορεί να έχαιρε μιας ιδιότυπης ασυλίας, αλλά δεν είναι άμοιρη ευθυνών.
 
Σε ότι αφορά τα όσα είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Δριβελέγκας για τις αποζημιώσεις που δόθηκαν σε αγρότες από την κυβέρνηση της Ν.Δ. ο κ. Χαρακόπουλος κάλεσε τον κ. Δριβελέγκα και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη να δώσουν ονοματεπώνυμα. Αλλιώς πρόκειται για «συκοφαντίες».
 
Στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., Δημήτρης Τσάμης, κατηγόρησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ότι είναι υπεύθυνος για τη διάλυση του μηχανισμού στον τομέα της καθαριότητας στον Δήμο και πως θέλει να κάνει έξωση στο Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) από τα γραφεία στα οποία στεγάζεται.
 
Ο κ. Χαρακόπουλος είχε σύσκεψη με κομματικά στελέχη από τη Β. Ελλάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις βουλευτικές εκλογές. Την Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική εκδήλωση της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς) ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας 

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum