Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ «8 στους 10 στη Βέροια στάζουν δηλητήριο»

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης μίλησε για την αρνητική ατιμετώπιση των οπαδών της Βέροιας.Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης μίλησε για την αρνητική ατιμετώπιση των οπαδών της Βέροιας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε για την αμφισβήτηση του κόσμου της Βέροιας και ζήτησε την βοήθεια τους.
Την πεποίθηση πως η Βέροια είναι δομημένη με τον τρόπο που πρέπει και θα πετύχει το στόχο της εξέφρασε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πιερικό ο προπονητής της ομάδας. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στάθηκε στην αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από τους οπαδούς.   
«Δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες μας δεν έγιναν γκολ σε αντίθεση με αυτές του Πιερικού. Η ομάδα της Βέροιας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Οι αντίπαλοι έχουν μιλήσει γι αυτή.
Στην κοινωνία της Βέροιας όμως δύσκολα ακούς καλή κουβέντα. Οι οκτώ στους δέκα αν δαγκώσουν την γλώσσα τους θα πάθουν δηλητηρίαση. Η Βέροια είναι δομημένη έτσι ώστε στα επόμενα ματς να πετύχει αυτό που ζητά. Με την πρώτη λάθος πάσα δεν μπορεί να αποδοκιμάζεται η ομάδα. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου. Στο δεύτερο ημίχρονο, επηρεαστήκαμε από την ταλαιπωρία των προηγούμενων αγώνων. Μας έλειψαν και οι παίκτες που απουσίασαν».
Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών της Βέροιας μίλησε ο Γιώργος Λαναρής που στάθηκε και εκείνος στο ότι δεν υπάρχει στήριξη από τον κόσμο της Βέροιας. «Δίκαιη η νίκη του Πιερικού. Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος. Στον πόλεμο όμως όλες οι δυνάμεις πρέπει να είναι μια γροθιά. Εμείς δεν είμαστε. Ο κόσμος δεν μας βοηθά και το λέω με λύπη. Κάποιοι παίκτες αποδοκιμάζονται. Φιλάθλους που να αποδοκιμάζουν δεν θέλουμε. Πάμε έξω και παίζουμε καλή μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum