Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Στις 16 Σεπτεμβρίου ξεκινά η λειτουργία του νέου Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας


Στις 16 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει το νέο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δημήτρης Ζυγουλιάνος στο Ράδιο Αιχμή και τον Μιχάλη Κουρόγλου, αυτό που απομένει είναι ο διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του κτιρίου με τα ειδικά έπιπλα, και η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου. Η μετακόμιση από το ένα Μέγαρο στο άλλο θα γίνει το καλοκαίρι. 
"Αγκάθι" η στάθμευση
Το μόνο μεγάλο πρόβλημα που θα προκύψει από την μεταφορά των δικαστηρίων είναι η στάθμευση. Ήταν από την αρχή γνωστό ότι οι θέσεις δεν επαρκούσαν για να καλύψουν τις ανάγκες υπαλλήλων, δικαστών, δικηγόρων και πολιτών. Αυτό που εξετάζεται είναι η παραχώρηση από τον δήμο Βέροιας όμορου οικοπέδου (το σημερινό μηχανοστάσιο του δήμου) για να δημιουργηθεί εκεί χώρος στάθμευσης. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να προκύψει και ανταλλαγή με το σημερινό Μέγαρο της πλατείας Ωρολογίου, το οποίο ο δήμος θέλει να περάσει στην κατοχή του.
Επίσης, θα υπάρξει πολύ τακτική συγκοινωνία από το κέντρο της Βέροιας προς τα δικαστήρια. Όπως πληροφορηθήκαμε κάθε 10 λεπτά θα υπάρχει λεωφορείο για να εξυπηρετούνται οι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum