Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι «Πολίτες της Βέροιας»!

πολιτες της βεροιας
Σύντομη ήταν η παραμονή της ακτιβιστικής ομάδας «Πολίτες της Βέροιας» στο αστυνομικό τμήμα της Αλεξάνδρειας για την υπόθεση με τα κρεατοσκευάσματα Γκασνάκης. Πριν από 3-4 ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι, όχι όμως και ο κύριος Γκασνάκης ο ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας κρεάτων που παρέμεινε για 2 ώρες επιπλέον
Η προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα ήταν μάταιη κατά πως φαίνεται, καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε κατηγορητήριο ούτε εναντίον της ομάδας «Πολίτες της Βέροιας», ούτε εναντίον του κυρίου Γκασνάκη. Η αρμόδια εισαγγελέας διέταξε να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι.
Από αύριο κιόλας αναμένεται να γίνουν ενέργειες από την πλευρά των «πολιτών της Βέροιας», καθώς ετοιμάζουν δελτίο τύπου με το οποίο θα ενημερώσουν τα ΜΜΕ σε πανελλαδικό επίπεδο για όσα συνέβησαν σήμερα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόν στα όσα διαδραματίστηκαν ήταν δημοσιογράφοι μιας εκ των  μεγαλύτερων σκανδιναβικών εφημερίδων, οι οποίοι τράβηξαν πλάνα και απ’ ότι μας είπαν θα το κάνουν πρώτο θέμα με τίτλο: «Η Ελλάδα χάνεται και αυτοί ασχολούνται με λουκάνικα…»


1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum