Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Δείτε Ακατάλληλο νερό στην Βεργίνα...


Τον κώδωνα του κινδύνου χτύπησαν χθες στους κατοίκους της Βεργίνας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Δ.Δάσκαλος η δήμαρχος Βέροιας,ο πρόεδρος του χωριού και ο αντιδήμαρχος κύριος Λαζαρίδης.
Είπαν σήμερα στους κατοίκους ότι το νερό μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους που έγιναν σε περιοχές της Βεργίνας συγκεκριμένη πομόνα που πίνουν οι κάτοικοι νερό είναι ακατάλληλο όταν το όριο είναι 50 μ.γ σε χρώμιο και στον έλεγχο που έγινε ξεπερνά τα 60,και το χρώμιο ίσως προκαλεί και καρκίνο.
Ο κύριος Λαζαρίδης είπε ότι κάτι πήρε το αυτί μου για το νερό ότι έχει αυξημένο χρώμιο και το επισήμανα, αλλά το ήξερα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ είπε ότι τον Απρίλιο το χωριό δεν θα έχει νερό για αρκετές ώρες διότι είναι ακατάλληλο να πόσιμο και πρέπει να βρούμε μια άμεση λύση για το θέμα και εγώ δεν προτίθεται να ανοίξω την συγκεκριμένη πομόνα που έχει αυξημένο χρώμιο διότι αν κάποιος κάνει έλεγχο εγώ θα πάω για κακούργημα..
‘Ήδη ξεκινήσαμε μελέτες να φέρουμε νερό από την Βέροια και ώσπου να το φέρουμε πρέπει να βρούμε κάποιο τρόπο να έχει το χωριό νερό είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ.

Οι κάτοικοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους σε αυτά που τους έλεγε η δημοτική αρχή… Μέσα στην αίθουσα υπήρξε βουβαμάρα και απόγνωση,και κάλεσαν την δημοτική αρχή να κάνει το συντομότερο ότι το καλύτερο
ΒΙΝΤΕΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum