Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή των Δήμων Βέροιας και Νάουσας στη Δράση του WWF «Η Ώρα της Γης»

Στην πλέον διαδεδομένη Δράση του WWF «Η Ώρα της Γης» θα συμμετάσχουν και φέτος οι δυο μεγαλύτεροι Δήμοι του Νομού μας. Τόσο ο Δήμος Βέροιας όσο και ο Δήμος Νάουσας για μια ακόμη χρονιά έχουν δηλώσει πως θα συμμετάσχουν σε αυτή την τεράστια πρωτοβουλία. 
Στο πνεύμα αυτό, ο Δήμος Βέροιας, το Σάββατο 31 Μαρτίου από τις 20:30 – 21:30, σβήνει τα φώτα στα κεντρικά δημοτικά κτήρια (Βέροια, Μακροχώρι, Αγ. Γεώργιος, Βεργίνα και Ριζώματα) και το δημοτικό φωτισμό σε κεντρικές οδούς της πόλης, συμβάλλοντας ενεργά στην παγκόσμια εκστρατεία της WWF «Ώρα της Γης».

Σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη μας, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, συνεισφέροντας αποφασιστικά με μικρές καθημερινές κινήσεις μας. Για το λόγο αυτό, το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 20:30, καλούμε όλους τους δημότες να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα, ενώνοντας τις δυνάμεις μας στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αναλόγως, και ο Δήμος Νάουσας το Σάββατο 31 Μαρτίου από τις 20:30 έως 21:30 θα σβήσει τα φώτα σε όλα τα Δημοτικά Κτήρια, τις πλατείες και τους κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους.

Η Δράση αυτή του WWF αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία αρχικά για την προστασία του περιβάλλοντος και κατ' επέκταση για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum