Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Οργή λαού στο Facebook του Παπανδρέου

«Οργή» λαού στο Facebook του ΠαπανδρέουΤη δήλωση με την οποία σχολίασε την έκβαση της διαπραγμάτευσης για την ανταλλαγή...
ομολόγων (PSI) ανέβασε στην προσωπική του σελίδα του Facebookο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, αλλά οι χρήστες μάλλον είχαν... άλλη άποψη. 

«Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δυο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας, αίρεται. Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους» έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός, με αποτέλεσμα να εισπράξει την λαϊκή δυσαρέσκεια και μερικά διόλου κολακευτικά σχόλια από τους χρήστες.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο... κόσμια:

-«Αλλού βαρούν τα όργανα αλλού χορεύει η νύφη...» 

-«Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Εσύ Γιώργο τι θυσία έκανες σαν Έλληνας;»

-«Έχω 2 ευρώ απο τον μισθό μου ρέστα! Πού να τα ξοδέψω; Λέω να παω να ψηφίσω την Κυριακή 18.3.12 ! Αλλα ποιόν;»

-«Ελπίζω τωρα να χαίρεστε κε Παπανδρέου με την κατάσταση της κοινωνίας!!! Αναρωτιέμαι αν βγάζετε κι εσείς φαγητό σε σακούλα κάθε βράδυ κ αν την κρεμάτε στον κάδο της γειτονιάς σας για τους άστεγους και τους πεινασμένους...»

-«Να συγκρίνουμε το προγραμματικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου γιατί το έχω και πρόχειρο, και να δούμε τι κάνατε; Είναι κωμικοτραγικό. Υποσχεθήκατε και τάξατε πράγματα που ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ να κάνετε, και δεν κάνατε τίποτα».

-«Καλά εσύ δεν έλεγες ότι θα πληρώσεις και το τελευταίο σεντς χρέους, τόσο γρήγορα ξεχνάτε, εσύ δεν έλεγες ότι βάζεις και το σπίτι σου στο Καστρί, σε ποιον θα το δώσεις τώρα, εσύ δεν έλεγες λεφτά υπάρχουν και μοίραζες επιδόματα ακόμα και σε εκατομμυριούχους, τώρα πετύχαμε όχι εσύ, εσείς ο Παπαδημος, και χωρίς μισθό εσύ όμως δεν αποχώρισες από το μισθό σου τουλάχιστον, και κανένας σας για την καταστροφή που κάνατε».

Τα σχόλια τα λένε όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum