Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η ανακοίνωση της Δώρας Μπαλτατζίδου πριν 16 μέρες..Δείτε και πείτε μας

Σε γραπτή δήλωσή της η περιφερειακή σύμβουλος του νομού Ημαθίας κυρία Δώρα Μπαλτατζίδου ξεκαθαρίζει το πολιτικό τοπίο και βάζει τέλος στα σενάρια που την θέλουν να κατεβαίνει ως υποψήφια Βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές.Δείτε την επίσημη δήλωσή της...
Επειδή το τελευταίο διάστημα γράφηκαν πολλά και ειπώθηκαν ακόμη περισσότερα νοιώθω την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να δηλώσω τα εξής:
α) Είχα ξεκαθαρίσει εγκαίρως και προς πάσα κατεύθυνση ότι σε αυτή τη φάση δεν επιθυμώ την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, γιατί πρωτίστως με ενδιαφέρει να τιμήσω τους συμπολίτες μου που με επέλεξαν να συμμετέχω στο Περιφερικό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.
β) Παραμένω ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ και θα αγωνισθώ με όλες τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για μια ‘’ Αυτοδύναμη Ελλάδα ‘’ που ξεκίνησε ο Πρόεδρος μας Β. Βενιζέλος μαζί με εκείνες τις δυνάμεις που θέλουν την πρόοδο και την προκοπή της χώρας.
γ) Θέλω να ευχαριστήσω, με την ευκαιρία, τους πολλούς και καλούς φίλους που ενδιαφέρθηκαν και με πρότειναν για να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές να τους διαβεβαιώσω ότι θα μαι παρούσα σε όλους τους αγώνες που μαζί θα δώσουμε και να τους καλέσω σε συστράτευση στους κοινούς στόχους.

Εδώ δείτε την σημερινή

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum