Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Δημήτρης Καλαϊτζίδης: «Ο στόχος είναι πάνω από πρόσωπα»

Δημήτρης Καλαϊτζίδης: «Ο στόχος είναι πάνω από πρόσωπα»
Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέοος του αγώνα, ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης δήλωσε: «Φθάσαμε στη νίκη, γιατί είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Αν και είχαμε να διασπάσουμε μια πολυπρόσωπη άμυνα, που είναι το δυσκολότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο, καταφέραμε να πετύχουμε δυο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε την εντύπωση ότι το παιχνίδι τελείωσε. Όταν όμως βρήκαμε τον εαυτό μας, πετύχαμε τρίτο γκολ και δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες. Κάναμε ένα βήμα ακόμη για τον στόχο
Τώρα είναι η κορύφωση της προσπάθειάς μας και τώρα χρειάζεται συσπείρωση. Ο στόχος είναι πάνω από πρόσωπα. Τα οφέλη για την πόλη της Βέροιας θα είναι πολλαπλά. Θέλω να πω ακόμη, ότι έχουμε τεράστιο πρόβλημα με το γήπεδο που είναι απότιστο και ακούρευτο. Ο αντιδήμαρχος έχει όλη την καλή διάθεση αλλά υπάρχει πρόβλημα με τους υπαλλήλους».
Δημήτρης Τομπάζης (τεχνικός Αναγέννησης Γιαννιτσών): «Η Βέροια παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι θα έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και στο πρώτο μέρος οι αμυντικοί προσανατολισμοί μας ήταν καλοί με το κλείσιμο των ελεύθερων χώρων. Κάπου χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και η Βέροια πέτυχε γκολ. Εμείς ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες γιατί την ερχόμενη αγωνιστική έχουμε το ματς με τον Πιερικό, που είναι κρίσιμο για εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum