Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Την Τρίτη στη Βέροια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Μόνο στο Veria-City-News


Όπως σας είχαμε πει και σε λίγες μέρες θα έρθει στη Βέροια ο υπηρεσιακός υπουργός εθνικής άμυνας,Φραγκούλης Φράγκος!Συγκεκριμένα θα καταφτάσει στην πόλη μας την Τρίτη και θα επισκεφτεί το Β' Σώμα Στρατού της Βέροιας!Έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την άφιξη του,ώστε να μην υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να δυσαρεστήσει τονΥπουργό!Ας μάθουμε λίγα πράγματα για τον υπηρεσιακό υπουργό.
Ο Φραγκούλης Φράγκος είναι ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμμένου.
Ο Φραγκούλης Φράγκος γεννήθηκε στην Κομοτηνή και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τις διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ είναι και διδάκτωρ γεωπολιτικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Ο Φραγκούλης Φράγκος εισήλθε πρώτος το 1970 στη Σχολή Ευελπίδων, από την οποία αποφοίτησε το 1974 πρώτος πάλι. Είναι επίσης απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου. Υπηρέτησε ως διοικητής μονάδας των Ειδικών Δυνάμεων, ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Άγκυρα (1991 – 1994), ως ακόλουθος Άμυνας στην Άγκυρα (1998 – 2001) ενώ το 2002 ορίστηκε διοικητής της 32ής ταξιαρχίας Πεζοναυτών. Το 2004 προήχθη σε υποστράτηγο και το 2007 σε αντιστράτηγο αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Β΄ Σώματος Στρατού.
Στο βιογραφικό του Φράγκου Φραγκούλη εντάσσετει ο διορισμός το 2009 ως γενικός επιθεωρητής στρατού και στις 6 Αυγούστου του ίδιο έτος ανέλαβε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2011 οπότε και αποστρατεύθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum