Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Στην τελική ευθεία για προπονητή η Βέροια...

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα προπονητή στη «Βασίλισσα του βορρά», με τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Αρβανιτίδη να εξετάζει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις, θέλοντας να κλείσει άμεσα αυτή την εκκρεμότητα, έτσι ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Οι επιτελείς της Βεροιώτικης ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και αποκλείουν κανένα από τα πολλά ονόματα που «κυκλοφορούν» σε καθημερινή βάση, τονίζοντας ότι τα πάντα είναι ρευστά και δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη ακόμα και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης!

Ο προπονητής που τελικά θα επιλεγεί, θα είναι αυτός που θα καθορίσει τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και το ποιοι παίκτες θα αποδεσμευτούν. Μέχρι στιγμής από το «κυανέρυθρο» ρόστερ αποτελούν παρελθόν οι Σιαράβας, Βέργος και Πασσάς, ενώ στις προθέσεις της διοίκησης είναι να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια των Ολιζαντέμπε, Μπουλούτ και Λανγκλέ, με το νέο προπονητή όμως να έχει τελευταίο λόγο.

Επιλέγει το Ελατοχώρι

Από εκεί και πέρα, οι Βεροιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου και για το λόγο αυτό επισκέφθηκαν σήμερα τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, ενώ αύριο θα μεταβούν στο Ελατοχώρι Πιερίας, το οποίο φαίνεται επικρατέστερο να επιλεγεί για το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «κυανέρυθρων». Άλλωστε, εκεί η ομάδα είχε πραγματοποιήσει και πριν από δύο χρόνια την προετοιμασία της και άπαντες είχαν μείνει ικανοποιημένοι.

Δηλώνει το "Κλεάνθης Βικελίδης";

Το ενδεχόμενο να δηλώσουν ως εναλλακτική έδρα το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη και να πάρουν κλειδάριθμο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζουν οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας»! Και αυτό γιατί ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού σταδίου Βέροιας παρουσιάζει μετά τη λήξη του πρωταθλήματος εικόνα εγκατάλειψης, και είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή εάν θα είναι σε θέση από τη νέα σεζόν να φιλοξενεί αγώνες της μεγάλης κατηγορίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum