Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Αυτή τη φορά δεν θα περάσει... Και η Βέροια ξεσηκώνεται ενάντια στην υποθήκη της χώρας την Κυριακή 12/2

Όλη η χώρα αύριο Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, την ημέρα που ψηφίζεται στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση και τα εξαντλητικά μέτρα,όλη η Ελλάδα βγαίνει στους δρόμους και αντιδρά, προσπαθώντας να υπερασπίσει το τελευταίο ανάχωμα που της έχει απομείνει από την επέλαση των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της. 
Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί και στη Βέροια, στις 11 το πρωί της Κυριακής, στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, με τη συμμετοχή των περισσότερων συνδικαλιστών σωματείων εργαζομένων και άλλων φορέων.   
Η συμμετοχή του λαού της Βέροιας θα είναι μαζική, θα δώσουν όλοι μαζί το "παρών" και θα φωνάξουν όλοι μαζί "ΟΧΙ" στην υπογραφή της καταστροφής μας. 

Και, φυσικά, στο συλλαλητήριο δεν έχουν καμία θέση (και ελπίζουμε να μην τους δούμε) κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα, εργατοπατέρες, βολεμένοι και παρασιτικά ζώντες. Μακριά όλα αυτά τα καρκινώματα, μαζί με τον κεντρικό καρκίνο, που έφεραν την γενικότερη σήψη.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 11 πμ στην πλατεία Δημαρχείου οι ανεξάρτητοι, ανένταχτοι, ακομμάτιστοι πολίτες, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, γράφουμε την δική μας ιστορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum