Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Έκλεψαν τενεκέ με 270.000 ευρώ!

Μια ολόκληρη περιουσία έκανε φτερά στη Σητεία όπου το ιλιγγιώδες - για τα δεδομένα της εποχής - ποσό, των 270 χιλιάδων ευρώ...

σε μετρητά έγινε καπνός στη διάρκεια της νύχτας.
Τα χρήματα αυτά ανήκουν σε ένα 55χρονο ιδιοκτήτη κέντρου συνεστιάσεων το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Πισκοκέφαλου, απ’ όπου εκλάπησαν στο διάστημα που αυτό έμεινε κλειστό.
 
Η υπόθεση αφήνει άφωνη την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη την Κρήτη, καθώς όπως όλα δείχνουν το θύμα έσπευσε πριν από λίγες ημέρες να αποσύρει από τράπεζα στο Ηράκλειο τις οικονομίας μιας ζωής, φοβούμενος το ενδεχόμενο πτώχευσης της χώρας.
Ούτε λίγο - ούτε πολύ ο 55χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει διατελέσει λιμενάρχης πριν συνταξιοδοτηθεί, τοποθέτησε τα χρήματα σε ένα μεταλλικό κουτί, ένα ντενεκέ για την ακρίβεια, τον οποίο έκρυψε στο πατάρι του καταστήματος.


Όμως σήμερα το μεσημέρι ο 55χρονος φτάνοντας στο γραφείο του διαπίστωσε έντρομος πως μια πλαϊνή πόρτα του καταστήματος ήταν παραβιασμένη.

Το μεταλλικό κουτί με τα χρήμα είχε κάνει φτερά, ενώ οι δράστες δεν άφησαν πίσω τους αξιοποιήσιμα στοιχεία καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φορούσαν πλαστικά γάντια.

Το χώρο έκαναν φύλλο και φτερό αστυνομικοί και άνδρες της σήμανσης ενώ ήδη προσάγονται όσοι ήξεραν τις κινήσεις του 55χρονου επιχειρηματία.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum