Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Παραπολιτικά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

 Παρότι ήταν ασθενής λόγω… πίεσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Δημήτρης Δάσκαλος έστω και καθυστερημένα, ήρθε στο Συμβούλιο. Για Δήμαρχος πάει ο άνθρωπος, δεν κάνει να χάνει επεισόδια…

√ Διάγγελμα προς τον λαό της Βέροιας έβγαλε στην δεύτερη… παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Αγγέλογλου. Ήταν τόσο καυστικός, που έσπασε μέχρι και το χρονόμετρο που κρατάει τον χρόνο ομιλίας. Άρχισε να σφυρίζει και… έπεσε από τον τοίχο… Ευτυχώς οι πολυέλαιοι είναι ακόμη στο μέσο της αιθούσης!!!   
√ Από ξένες γλώσσες παίρνουν άριστα κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Είπε η Δήμαρχος: Ευχαριστώ κύριε Αγγέλογλου για την smart επιστολή σας. Ρωτάει ο Γκαμπέσης: Τι σημαίνει smart ρε παιδιά; Και απαντάει ο Δάσκαλος: Το μικρό!!!

√ Γιατί τόσο ενδιαφέρον ο κ. Τσαβδαρίδης για την αγορά της Κουλούρας και την πρωτοβουλία που πήρε ο βουλευτής Άγγελος Τόλκας; Σκέφτεται να ξαναγίνει βουλευτής ο ίδιος και να λύσει το θέμα ή έκανε την ερώτηση για λογαριασμό κάποιων… φίλων του;

√ Όποιος παρακολούθησε το Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας, την Τρίτη το βράδυ, ένα πράγμα κατάλαβε: Ότι δεν έχει το έχει αγγίξει η κρίση που μαστίζει την χώρα. Καμία ερώτηση, από κανένα δημοτικό σύμβουλο για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Λεφτά υπάρχουν!!!
0Βασίλης Σαρρηγιαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum