Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το Facebook του μέλλοντος! Το 2025 θα είναι μόνο ένα κοινωνικό δίκτυο;

Το Facebook του μέλλοντος! Το 2025 θα είναι μόνο ένα κοινωνικό δίκτυο;
Το φαινόμενο Facebook μοιάζει με ένα τεράστιο μπλέ σύννεφο που κάθε μέρα εξαπλώνεται...



όλο και περισσότερο.

Καθημερινά εγγράφονται χιλιαδες νέοι χρήστες ενώ για πάρα πολλούς αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια που δεν μπορούν να κόψουν. Πού θα οδηγήσει όμως αυτό το φαινόμενο; Τα επόμενα χρόνια θα είναι απλά ένα social network; Στο επόμενο Infographic γίνεται μια πρόβλεψη για το πώς θα είναι το Facebook τα επόμενα χρόνια και ποιος θα είναι ο ρόλος του.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη λοιπόν όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο θα μπαίνει στη ζωή μας με διάφορους τρόπους.

2014: Αφού μια κάρτα bonus από super market έχει αποτέλεσμα, γιατί να μην υπάρχει και μια για το Facebook; Όσο το χρησιμοποιείς τόσο περισσότερους πόντους θα μαζεύεις με κάποιο αντάλλαγμα φυσικά...

2017: Η τράπεζα του Facebook. Ακούγεται τρελό αλλά μετά την είσοδο του στο Χρηματιστήριο δε θα ήταν καθόλου απίθανο να δούμε έναν χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που θα λέγεται Facebook. Με το όνομα και τη δύναμη που έχει οι πρώτοι ισχυροί πελάτες θα είναι δεδομένοι.

2021: Η αεροπορική εταιρεία "Facebook" κάνει την πρώτη της πτήση! Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις τους διαδικτυακούς σου φίλους με μια οικονομιή πτήση μέσω Facebook. Περίεργο σενάριο αλλά αν τελικά το Facebook γίνει μια οργανωμένη επειχείρηση, μια αεροπορική εταιρεία είναι απαραίτητη.

2023: Το Facebook στην πολιτιθκή. Ένα νέο κόμμα με μεγάλη επιρροή στα εκατομμύρια των χρηστών του. Σας φαίνεται μακριά; Ίσως ναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

2025: "Πού μένεις;" " Στο Facebook της Βρετανίας, εσύ;" "Στο Facebook των Η.Π.Α." Ακραίο; Μακάρι να είναι απλά σενάρια...

Δείτε ολόκληρο το infographic


 

mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum