Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδριάζει την Τρίτη 28/2 το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Σε ασυνήθιστη ημέρα, για τα δεδομένα που χρόνια ισχύουν, συνεδριάζει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, μόλις μία εβδομάδα μετά την τακτική συνεδρίαση της Τετάρτης 22/2, με 9 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως εξής:  
ΘΕΜΑ    1ο :    Έγκριση ή μη συμμετοχής στο έργο «ΗΜΑΘΙΑ 2012-ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΡΑ».      
ΘΕΜΑ    2ο :    Έγκριση ή μη αποδοχής όρων συμμετοχής και υλοποίησης έργου, υποβολής σχετικού φακέλου και δέσμευσης για απόφαση έγκρισης εγχειριδίου διαδικασιών μετά τη συγκρότηση σε σώμα Αναπτυξιακής Σύμπραξης για το έργο «ΗΜΑΘΙΑ 2012-ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΡΑ»      
ΘΕΜΑ    3ο :    Έγκριση ή μη απασχόλησης για πρακτική άσκηση μαθητών των ΕΠΑΣ (επιδοτούμενη) και καθορισμός αριθμού μαθητών.      
ΘΕΜΑ    4ο :    Έγκριση ή μη επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων χρημάτων στον Κωνσταντίνο Ασβεστάρα.      
ΘΕΜΑ    5ο :    Έγκριση ή μη παράτασης εργασιών του έργου «Συντήρηση-Επισκευή οδών Τ.Κοινοτήτων».      
ΘΕΜΑ    6ο :    Έγκριση ή μη τροποποίησης της υπ’ αριθ. 183/2006 απόφασης Δ.Σ «Έγκριση ονομασίας οδών της πόλης»(οδός Μοράβα).      
ΘΕΜΑ    7ο :    Εισήγηση της Τ.Κ. Άμμου για Μ.Π.Ε. για την αδειοδότηση του έργου «Αμμοληψία και αποκατάσταση στα με αριθμό 191,192 και 193 ιδιόκτητα αγροτεμάχια του αγροκτήματος Άμμου στην παρόχθια περιοχή του ποταμού Αλιάκμονα» από την εταιρία «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΟΕ».      
ΘΕΜΑ    8ο :    Έγκριση ή μη διαγραφής βεβαιωθέντων προστίμων σύμφωνα με το Ν.3843/2010      
ΘΕΜΑ    9ο :    Έγκριση ή μη εκτέλεσης με αυτεπιστασία του έργου «Δαπάνες για κατεδαφίσεις αυθαιρέτων επικινδύνων και ρυμοτομούμενων κτισμάτων».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum