Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Στη Νάουσα την Κυριακή ο αγαπημένος ηθοποιός Άρης Σερβετάλης

Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, ο άνθρωπος που σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, συμμετέχει ως γενίτσαρος στο ιστορικό δρώμενο της Νάουσας, ωστόσο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης μεταναστεύει τελικά στην Αυστραλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Άρης Σερβετάλης θα βρίσκεται την ερχόμενη Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα στη Νάουσα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων.
Ο Σερβετάλης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στη δημοφιλή κωμική σειρά του Mega "Είσαι το ταίρι μου", υποδυόμενος έναν εκκεντρικό και ασυμβίβαστο νεαρό, τον Λάζαρο. Ένα χρόνο μετά κράτησε έναν απαιτητικό ρόλο σε μια επίσης επιτυχημένη σειρά του ίδιου καναλιού, κοινωνική αυτή τη φορά, με τίτλο "Κλείσε τα μάτια". Πρωταγωνίστησε επίσης κατά την περίοδο 2006 - 2008 στη σειρά "Singles", ενσαρκώνοντας τον ρομαντικό και ευαίσθητο Φώτη.
Στο θέατρο "Πρόζα" έλαβε μέρος στην παράσταση "Μια Ιστορία στο Ζωολογικό Κήπο" του συγγραφέα Έντουαρντ Άλμπι, καθώς και σε δύο παραστάσεις του Δημήτρη Παπαϊωάννου με τίτλους "2" και ΜΗΔΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum