Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ένας Έλληνας πυγμάχος διεκδικεί τον.. τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή

undefined
Ο παππούς του καταγόταν από την Κύπρο και η γιαγιά του από την Τρίπολη της Πελοποννήσου...

Ελληνοαμερικανός διεκδικεί τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην πυγμαχία και συγκεκριμένα στην κατηγορία Μεσαίων Βαρών. Πρόκειται για τον Donovan «Da Bomb» George, όπως είναι γνωστός, ο οποίος μίλησε για την ελληνική καταγωγή του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Αστόρια.

Ο Ντόνοβαν υπογράμμισε την αγάπη που έχει για την Ελλάδα και ότι είναι έτοιμος να κερδίσει τον αγώνα της 17ης Μαρτίου για όλους τους Έλληνες ανά τον κόσμο. Επίσης, ο 26χρονος μποξέρ αναφέρθηκε στα «αισθήματα χαράς» που ένιωθε επειδή βρέθηκε στην καρδιά του Ελληνισμού της Αμερικής και δήλωσε ενθουσιασμένος για την υποστήριξη της Ομογένειας.

Ο Ντόνοβαν «Da Bomb» Tζορτζ θα αγωνιστεί στις 17 Μαρτίου εναντίον του Edwin «La Bomba» Rodriguez στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» του Μανχάταν, για τον τίτλο του πρωταθλητή Βόρειας Αμερικής και εάν κερδίσει θα προκριθεί στον τελικό για τον παγκόσμιο τίτλο στην πυγμαχία, στην κατηγορία Μεσαίων Βαρών. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 180 χώρες στον κόσμο και θα καλυφθεί από το HBO. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο ομογενής πυγμάχος έχει ένα εκπληκτικό ρεκόρ 28 νικών και μόλις 4 ηττών, και μάλιστα έχοντας κερδίσει με 25 νοκ άουτ.
Ο Ντόνοβαν γεννήθηκε στο Σικάγο και ακολουθεί την πορεία του πατέρα του, Πίτερ Γεωργίου, ο οποίος ήταν επίσης πρωταθλητής στο ίδιο αγώνισμα, και πλέον είναι αστυνομικός και προπονητής του γιου του.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μίλησε η γενική πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη, Κούλα Σοφιανού, η οποία υπογράμμισε ότι η Κύπρος και όλοι οι Έλληνες είναι περήφανοι για τον ομογενή αθλητή.

Ο Λέον Μαργκούλης, γνωστός παράγοντας διοργάνωσης παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων και εκπρόσωπος της εταιρείας DeBella Entertainment, υποστήριξε ότι ο αγώνας θα έχει «ελληνικό χρώμα» και εξέφρασε την ελπίδα ότι εκείνη τη βραδιά το «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» θα γεμίσει με Έλληνες. Ο κ. Μαργκούλης υπήρξε μάνατζερ μεγάλου αριθμού παγκόσμιων πρωταθλητών, όπως του θρυλικού Τζόελ Κασαμαγιόρ, Γκλεν Τζόνσον, Κρίστοφ Λάνταρτσεκ, Σουλτάν Ιμπραγκίμοφ και πολλών άλλων.
Στη συνέχεια, μίλησε ο μάνατζερ του Ντόνοβαν, Μάικλ Μιχαήλ, ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον 26χρονο πρωταθλητή πριν από μερικά χρόνια στο Σικάγο. Ο Μιχαήλ ήταν πρωταθλητής της Μεγάλης Βρετανίας επί σειρά ετών και πλέον είναι ο πρόεδρος και ο ιδρυτής της εταιρείας Cestus Management. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι είναι περήφανος που ένας Έλληνας βρίσκεται τόσο κοντά στην κορυφή της παγκόσμιας πυγμαχίας.





24wro
http://tsekouratoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum