Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Φίδι του δάγκωσε τον όρχι και ζήτησε από φίλο του να ρουφήξει το δηλητήριο

Φίδι του δάγκωσε τον όρχι και ζήτησε από φίλο του να ρουφήξει το δηλητήριοΤη ζωή του να περνάει μπροστά από τα μάτια του είδε ένας 29χρονος... 
Βρετανός τουρίστας που έκανε διακοπές στην Τανζανία, όταν βγήκε στη μέση της νύχτας να ουρήσει στην ύπαιθρο κι ένα φίδι τον δάγκωσε στον όρχι.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Sun, μετά από ξενύχτι με ένα φίλο του που ταξίδευαν μαζί, θέλησε να επισκεφτεί την τουαλέτα, αλλά επειδή στην περιοχή το νερό είναι πολύτιμο, αποφάσισε να βγει στον κήπο έξω από το δωμάτιο όπου έμεναν, ώστε να μη χρειαστεί να τραβήξει το καζανάκι.

Ενώ λοιπόν ξαλάφρωνε στους θάμνους μέσα στα μαύρα σκοτάδια, πετάχτηκε από το πουθενά ένα φίδι – τίγρης, το οποίο είναι ιδιαίτερα δηλητηριώδες, και τον δάγκωσε. Ο άντρας γύρισε τρομαγμένος στο δωμάτιό του και παρακάλεσε το φίλο του να ρουφήξει το δηλητήριο, αλλά ο άλλος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Ωστόσο, δεν τον παράτησε στην τύχη του, αλλά τον πήγε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ανέλαβαν και τελικά κατάφεραν να τον σώσουν.

24wro

1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum